2013-03-27 15:29:27
Φωτογραφία για Φωτό από την Παρέλαση του ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ στο Π. Φάληρο
ΕΞΑΙΡΕΤΗ η παρουσία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων/ Συνδέσμου Αθηναίων Καταδρομών (Π.Σ.Ε.Ε.Δ./Σ.Α.Κ.) στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Παλαιό Φάληρο κ φέτος!

Οι έφεδροι αξιωματικοί - υπαξιωματικοί και οπλίτες με απόλυτη τάξη κ συνέπεια παρήλασαν για 5η συνεχή χρονιά, μπροστά σε πλήθος κόσμου που χειροκροτούσε ενθουσιασμένο κ ξεσηκωμένο που υπάρχουν ακόμα ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ που τιμούν τις εθνικές εορτές, την πατρίδα, το έθνος, τη σημαία!

 Ο πρόεδρος του Π.Σ.Ε.Ε.Δ./Σ.Α.Κ. Εφ. Τχης (ΚΔ) Κόντος Αλέξανδρος για άλλη μια φορά απέδειξε πως ο Σύνδεσμος των Εφέδρων που εκπροσωπεί, είναι έτοιμος ανά πάσα ώρα και στιγμή να ανταπεξέλθει στο οποιοδήποτε κάλεσμα υπέρ της πατρίδος με άξιους κ ικανούς πολίτες-οπλίτες, με βήμα αγέρωχο κ στιβαρό, με ηθικόν ακμαίο κ με χαραγμένη τη γαλανόλευκη στην καρδιά τους!

 Η πεζή κ η μηχανοκίνητη πορεία του Συνδέσμου, εκτός από το συναρπαστικό θέαμα που προσέφερε στους παρευρισκόμενους επισήμους κ απλούς πολίτες, έδωσε κ ένα μήνυμα ελπίδας αυτή τη δύσκολη εποχή που περνάει η χώρα μας πως υπάρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΕΔΡΟΙ  άξιοι να κρατούν την ελληνική σημαία κ να τιμούν τη στρατιωτική στολή κ τα γαλόνια τους ακόμα κ ως έφεδροι!Άπαξ καταδρομέας, εσαεί καταδρομέας!Πολλές ευχαριστίες στον Δήμαρχο του παλαιού Φαλήρου, Ναύαρχο εν αποστρατεία, Χατζηδάκη Διονύσιο, που τίμησε τον Π.Σ.Ε.Ε.Δ./Σ.Α.Κ
. με την πρόσκλησή του κ φέτος.ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ

 

 

 

 

 

 

 

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Π.Σ.Ε.Ε.Δ

Σύνδεσμος Αθηναίων Καταδρομέων Σ.Α.Κ
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Χρεωκοπία και Πατριωτισμός
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Χρεωκοπία και Πατριωτισμός
Σοκ στην ΑΕΚ με Κοντοέ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σοκ στην ΑΕΚ με Κοντοέ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ