2013-03-28 18:39:03
Φωτογραφία για Η «ώρα της αλήθειας» για τον Ολάντ
Εν μέσω αρνητικού οικονομικού κλίματος και ενώ η δημοφιλία του συνεχίζει την ελεύθερη πτώση της, ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ θα απευθυνθεί απόψε στο λαό, μέσω του καναλιού France 2.

Ο Πρόεδρος θα δώσει μια 45λεπτη συνέντευξη στον γνωστό δημοσιογράφο David Pujadas στα πλαίσια ειδικής εκπομπής στο κανάλι France 2 η οποία θα ξεκινήσει στις 20.15 τοπική ώρα (21.15 ώρα Ελλάδας).

Με την αποψινή του παρέμβαση, ο Φρανσουά Ολάντ θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί την πολιτική του και να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί.

Το τελευταίο διάστημα άλλωστε έχει δεχθεί κριτική σχεδόν για τα…πάντα: ότι δεν υιοθετεί αρκετά αριστερή στάση, ότι δεν είναι τολμηρός, ότι δεν έχει όραμα, ότι υποκύπτει στις αγορές και στην Γερμανία, ότι είναι απομονωμένος στην Ευρώπη Ακόμη και ορισμένοι αριστεροί λένε: «Δεν εκλεγήκαμε για να κάνουμε τον Σαρκοζί».

«Ωστόσο αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα του Ολάντ», γράφει η Figaro και προσθέτει: «Εν μέσω οικονομικών δυσχερειών, χωρίς περιθώριο ελιγμών, εκτεθειμένος στην αυστηρή ματιά των χρηματαγορών, ο αρχηγός του κράτους δεν έχει άλλη επιλογή από το να εφαρμόζει την πολιτική λιτότητας για την οποία η αριστερά κατηγορούσε τον προκάτοχό του (Σαρκοζί)».


Εν μέσω αυτού του δυσμενούς κλίματος, πολλοί αμφιβάλλουν για το κατά πόσο μπορεί να είναι επιτυχημένη η αποψινή «τηλεοπτική άσκηση» του Ολάντ, ενώ ορισμένοι βουλευτές εμφανίζονται τόσο απογοητευμένοι που μπορεί να μην μπουν καν στον κόπο να την δουν, αναφέρει η Figaro.
e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ