2013-03-28 18:26:06
Φωτογραφία για Hollywood Report Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες
Ας δούμε τι έκαναν τις τελευταίες μέρες μερικοί από τους πιο διάσημους ανθρώπους του πλανήτη Αν Χάθαγουεϊ

Την καθιερωμένη πρωινή της βόλτα, εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα για να αντιμετωπίσει το κρύο, έκανε η Αν Χάθαγουεϊ τη Δευτέρα στην Νέα Υόρκη.

Κρίστεν Στιούαρτ και Ρόμπερτ Πάτινσον

Παρά τις φήμες που τους θέλουν να είναι χώρια, η Κρίστεν Στιούαρτ και ο Ρόμπερτ Πάτινσον, είναι ακόμα μαζί και ο φωτογραφικός φακός το απέδειξε με την πρόσφατη κοινή έξοδό τους. Tο βράδυ της Παρασκευής, οι δυο τους εθεάθησαν στο Λος Άντζελες με αθλητικά ρούχα και τον Πάτινσον να φοράει κουκούλα. Ο νεαρός ηθοποιός βρισκόταν στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας "The Rover", αλλά, από όταν επέστρεψε στις ΗΠΑ, είναι αχώριστος με τη σύντροφό του.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Λίγες ημέρες μετά την είδηση της νέας σχέσης της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς βρέθηκε στο Μαλιμπού για λίγες ημέρες χαλαρώσης. Το προηγούμενο βράδυ, εκείνη και ο νέος σύντροφός της παρακολούθησαν τη διάσημη παράσταση του Cirque du Soleil στο Λας Βέγκας.


Νικόλ Κίντμαν

Η Νικόλ Κίντμαν βρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε από την διάσημη εταιρεία ρολογιών OMEGA στη Βιέννη της Αυστρίας. Η ηθοποιός αποτελεί εδώ και λίγα χρόνια το επίσημο πρόσωπο της εταιρίας.

Ολίβια Παλέρμο

H Oλίβια Παλέρμο παρέα με τον σκύλο της έκανε μια βόλτα στο Μανχάταν.

Ορλάντο Μπλουμ

Ο Ορλάντο Μπλουμ βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη και απόλαυσε -παρέα με τους δημοσιογράφους, αλλά και δεκάδες πολίτες που προσπαθούσαν να τραβήξουν μια φωτογραφία του- τα αξιοθέατα της πόλης.

Σιένα Μίλερ

Η Σιένα Μίλερ αψηφά το κρύο της Νέας Υόρκης και βγαίνει μαζί με την κόρη της, Μάρλοου, για ψώνια. Αυτή την περίοδο, ο σύντροφος της ηθοποιού, Τομ Στάριτζ, προετοιμάζεται για το Μπροντγουέι και την παράσταση "Orphans", στην οποία θα συμμετέχει.

Τέιλορ Σουιφτ

Η Τέιλορ Σουίφτ πάνω στη σκηνή του Colonial Life Arena στην Δυτική Καρολίνα των ΗΠΑ στο πλαίσιο της περιοδείας της με όνομα "Red".

Τζάνιουαρι Τζόουνς

H Tζάνιουαρι Τζόουνς έκανε μια βόλτα στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια παρέα με τον 18μηνών γιο της, Ξάντερ. Λίγες ημέρες μετά, έγινε η επίσημη παρουσίαση της έκτης σεζόν της σειράς Mad Men, στην οποία συμμετέχει. Η ίδια δήλωσε μάλιστα για τον ρόλο της Μπέτι, τον οποίο υποδύεται: "Σε αυτή τη σεζόν θα δούμε πιο πολύ την Μπέτι".

Τζένιφερ Λόρενς

Η Τζένιφερ Λόρενς συμμετέχει στο καστ της νέας ταινίας του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ, που βρίσκεται στα σκαριά αυτή τη περίοδο. Πρόσφατα, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του Κρίστιαν Μπέιλ, πρωταγωνιστή της ταινίας, ο οποίος μάλιστα για χάρη του ρόλου του πήρε αρκετά κιλά. Το καστ συμπληρώνει ο Μπράντλεϊ Κούπερ, που συνεργάστηκε πριν από λίγο καιρό με την 22χρονη ηθοποιό στην ταινία "Silver Linings Playbook".

Τζένφιερ Λόπεζ και Κάσπερ Σμαρτ

Σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο Φοίνιξ της Αριζόνα βρέθηκε η Τζένιφερ Λόπεζ. Η 43χρονη τραγουδίστρια συνοδευόταν από τον σύντροφό της, Κάσπερ Σμαρτ, και μαζί πόζαραν στο κόκκινο χαλί μπροστά από τους φωτογράφους.

Τζορτζ Κλούνεϊ

Εν μέσω γυρισμάτων για την νέα του ταινία "The Monuments Men"  βρίσκεται ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Ο διάσημος ηθοποιός βρίσκεται μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του, Ματ Ντέιμον, στο Βερολίνο της Γερμανίας, ενώ έχει αναλάβει το σενάριο, τη σκηνοθεσία, αλλά και την παραγωγή της ταινίας. Δυο ημέρες πριν, στα γυρίσματα της ταινίας βρέθηκε και η σύντροφός του, Στείσι Κίμπλερ, διαψεύδοντας ακόμα μια φορά τις φήμες περί χωρισμού.

Χάιντι Κλουμ

Η Χάιντι Κλουμ πέρασε λίγο χρόνο με την οικογένειά της στην παραλία του Μαλιμπού το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Στην παρέα ήταν, εκτός από τα τέσσερα παιδιά της (στη φωτογραφία η κόρη της, Λένι), και οι γονείς της.

Κιμ Καρντάσιαν

Στην Νέα Υόρκη βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Κιμ Καρντάσιαν. Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε έξω από ένα κατάστημα στο Σόχο, όπου ψώνιζε ρούχα. Η 32χρονη σταρ, που διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, βρέθηκε την ίδια ημέρα καλεσμένη στην εκπομπή "Live! With Kelly and Michael" και αποκάλυψε ότι έχει πάρει μέχρι τώρα 9 κιλά.
tosokaki.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ