2013-03-30 12:30:08
Φωτογραφία για Ξανά για Μπάμπελ ο Ολυμπιακός
Στο μεταγραφικό προσκήνιο του Ολυμπιακού φαίνεται ότι επιστρέφει ο Ράιαν Μπάμπελ, που το περασμένο καλοκαίρι είχε αρνηθεί πρόταση των «ερυθρολεύκων».

Μία από τις θέσεις στις οποίες «ψάχνονται» για την ενίσχυσή τους οι πρωταθλητές Ελλάδας, είναι αυτή στις πτέρυγες της επίθεσης, παρά την καλή σεζόν που έκανε ο Αμπντούν και το γεγονός ότι ο Μίτσελ δείχνει να εμπιστεύεται τον Βλαχοδήμο. Ήδη έχουν εξετάσει κάποιες περιπτώσεις στο μεγάλο Λιμάνι, αλλά στα υπόψιν τους παραμένει κι ένας παίκτης που τους είχε απασχολήσει το περασμένο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Ολλανδό Ράινα Μπάμπελ, o οποίος πλέον αγωνίζεται στον Άγιαξ,σύμφωνα με την «Sportday». Ο 26χρονος ακραίος επιθετικός με καριέρα σε Λίβερπουλ, αλλά και Χόφενχαϊμ είχε δεχτεί πρόταση από τους «ερυθρόλευκους» πριν από μερικούς μήνες, ωστόσο έδειξε αρνητικός και προτίμησε να επιστρέψει στον «Αίαντα». Η φετινή του σεζόν ωστόσο σημαδεύτηκε από αρκετούς τραυματισμούς κι εφόσον έδειχνε θετική διάθεση, ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι θα ξαναέκανε κίνηση.

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βιβλία με έκπτωση 50% και 70%
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Βιβλία με έκπτωση 50% και 70%
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ