2013-04-04 21:15:29
Φωτογραφία για ΣΩΤΗΡΧΟΣ : ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ!
Το σύνθημα για τη κατάκτηση του τίτλου μέσα στην Νέα Φιλαδέλφεια έδωσε ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού Τέλης Σωτήρχος.

Το ένασυμα για θρίαμβο μέσα στην Νέα Φιλαδέλφεια, που θα σημάνει και την πιο επική ανατροπή τελικών στην ιστορία του αθλήματος έδωσε ο Τέλης Σωτήρχος!

Ο προπονητής της γυναικεάις ομάδα ςβόλει του Θρύλου εκστασιασμένος από τον δεύτερο διαδοχικό θρίαμβο των παικτριών του απέναντι στην ΑΕΚ εξέφρασε την ακλόνητη πίστητου για τίτλο στην έδρα των«κιτρινόμαυρων» τη νερχόμενη Δευτέρα:

«Όλοι το πιστεύουμε για τον τίτλο. Είμαστε σε μια ανοδική φάση, παίζουμε καλό βόλεϊ. Πιστεύω ότι την Δευτέρα θα είμαστε εμείς νικητές», το πρώτο σχόλιο του «ερυθρόλευκου» κόουτς που αναφέρθηκε και σε κάποιες λεπτομέρειες ενόψει του πέμπτου ματς:

«Η ΑΕΚ είναι ακόμα τα φαβορί, γιατί μας έχει κερδίσει φέτος τρεις φορές. Εμείς όμως έχουμε καλή ψυχολογία, και πιστεύω ότι αν διορθώσουμε 2-3 λαθάκια που κάνουμε θα τα καταφέρουμε».

Ο Τέλης Σωτήρχος ολοκλήρωσε σχολιάζοντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου το επιτυχημένο τρικ με τις τρείς ακραίες, δηλαδή χωρίς την αυθεντική διαγώνια Ιβάνα Λούκοβιτς στο τάραφλεξ. «Έχουμε καλύτερη ισορροπία αγωνιζόμενοι έτσι. Με την Κόσμά μέσα παίζουμε καλύτερα στις συνεχόμενες φάσεις».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ