2013-04-04 21:36:18
Φωτογραφία για Αξιοσημείωτη επιτυχία με την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών του ΝΙΜΤΣ!
Όταν η συνεργασία αποδίδει αποτελέσματα! Δεν μπορεί κανείς  να μην επικροτήσει την ολοκλήρωση των ενεργειών για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών του ΝΙΜΤΣ. Με αρχικές ενέργειες των κ. Παναγιωτόπουλου και Καράμπελα που διέθεσαν τα χρήματα, με σοβαρή αντιμετώπιση από τη Διοίκηση του ΝΙΜΤΣ (Στρατηγός Τέγος) και υπό τον συντονισμό του αρμόδιου υφυπουργού, Ελευσινιώτη, διευθετήθηκαν οι οφειλές του ΝΙΜΤΣ.

Στις 21 Φεβρουαρίου υπεγράφη Μνημόνιο Κατανόησης για τη χρηματοδότηση του ΝΙΜΤΣ από την ειδική πίστωση του Κρατικού Π/Υ, το οποίο διαβιβάστηκε στο Υπουργείο Οικονομικών. Παράλληλα, διαβιβάστηκε στο ΝΙΜΤΣ εγκύκλιος του ΥΠΟΙΚ, με την οποία δρομολογούνται ενέργειες για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Ιδρύματος, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και εντός της ταχθείσης χρονικής προθεσμίας. Ακολούθησε η υπογραφή στις 8 Μαρτίου η μη αναστολή της Οικονομικής Επιθεώρησης που διενεργείται στο ΝΙΜΤΣ και δόθηκε εντολή να διασφαλίσει το ΝΙΜΤΣ με κάθε τρόπο τη διαφάνεια των πληρωμών για τις οποίες χρηματοδοτείται.

Να τονίσουμε ότι από την πρώτη δόση των 50 εκατ. € που διατέθηκαν – ακολουθεί και δεύτερη δόση των 70 εκατ. € - η απορρόφηση έγινε σε χρόνο ρεκόρ ακριβώς λόγω της συνεργασίας που περιγράψαμε. Ίσως, αποτελεί λαμπρό παράδειγμα και για τα υπόλοιπα Στρατιωτικά Νοσοκομεία!!!
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ