2013-04-08 19:01:12
Φωτογραφία για Το ήθελε περισσότερο ο Ολυμπιακός
Στη ζωή, αλλά κυρίως στον αθλητισμό ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα, όπως και τις τελευταίες ημέρες με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, όπου φαινομενικά τουλάχιστον οι κιτρινόμαυρες ήταν κοντά στη κατάκτηση του δεύτερου σερί πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκες όμως είχαν τα ψυχικά αποθέματα και έκαναν μία ιστορική ανατροπή (από 0-2 στο 3-2) και πήραν μία άξια νίκη με 3-1 στον τελευταίο τελικό από την αήττητη στη κανονική διάρκεια ΑΕΚ, κατακτώντας έτσι τον πρώτο τίτλο στην ιστορίας τους.

Από τις ερυθρόλευκες ξεχώρισε η Γιακουμή ενώ από την ομάδα της ένωσης πρωταγωνιστικό ρόλο είχε η Γεωργία Τζανακάκη, που όμως τελικά δεν μπόρεσε να καλύψει το κενό που άφησαν οι τρεις αθλήτριες της ΑΕΚ. Κακή παρένθεση του αγώνα, μερικοί ανεγκέφαλοι που έριξαν κάποια αντικείμενα στο τερέν στο τέλος του αγώνα. Σε γενικές γραμμές όμως δεν δημιουργήθηκε κάποιο επεισόδιο και έτσι κύλισαν όλα ομαλά.

ΑΕΚ 1 ΟΣΦΠ 3 ΑΕΚ (Απόστολος Οικονόμου): Γκούζου, Τζανακάκη, Μποροβίνσεκ, Παπαφωτίου, Μέντεζ, Ρόγκα, Τσοχατζή, Κις. Ολυμπιακός (Σωτήρχος): Κωνσταντίνου, Κοσμά, Τρατς, Γιακουμή, Χριστοδούλου, Τένεβα, Κονόμι,Λούκοβιτς.

Τα σετ: 21-25, 25-20, 24-26, 20-25 goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ