2013-04-12 10:30:06
Φωτογραφία για ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΩΝ CHAMPIONS KAI EUROPA LEAGUE
Στη Νιόν της Ελβετίας είναι στραμμένη η προσοχή του φίλαθλου κόσμου, όπου στη μία το μεσημέρι γίνεται η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά από ένα... μαραθώνιο έμειναν οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ, με τις τρεις να αποδεικνύονται πιστές στο ραντεβού τους, αφού βρίσκονταν στους «4» και την περσινή χρονιά και μία να παίζει το ρόλο της… Σταχτοπούτας.

Η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπάγερν Μονάχου και η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα γνωρίσουν το εμπόδιο που θα… αντιμετωπίσουν πριν τον μεγάλο τελικό του Λονδίνου, στην κλήρωση που θα γίνει στη μία, στη Νιόν. Οι τρεις πρώτες βρίσκονταν και πέρσι στην κληρωτίδα του ημιτελικού, ενώ η Ντόρτμουντ έχει…αντικαταστήσει την Τσέλσι.

Χαρακτηριστικό της φετινής τελικής τετράδας είναι πως, όλες οι ομάδες έχουν κατακτήσει το μεγάλο τρόπαιο τουλάχιστον από μία φορά.

Λίγο μετά την κλήρωση του Champions League, θα γίνουν γνωστοί και οι ημιτελικοί του Γιουρόπα Λιγκ.


Μετά από μια… Οδύσσεια που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι, οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν το Γιουρόπα Λιγκ είναι γνωστές. Η περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης, Τσέλσι, η έκπληξη της διοργάνωσης, Βασιλεία, η μία από τις δύο μεγάλες ομάδες της Πορτογαλίας, Μπενφίκα και η παραδοσιακή δύναμη του τουρκικού ποδοσφαίρου Φενερμπαχτσέ, θα μάθουν λίγο μετά το μεσημέρι τον αντίπαλό τους στην ημιτελική φάση.

Από τις τέσσερις ομάδες, μόνο η Τσέλσι και η Μπενφίκα έχουν… γευτεί τη χαρά της κατάκτησης ευρωπαϊκού τίτλου. Η Βασιλεία και η Φενερμπαχτσέ βρίσκονται για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε ημιτελικό και ελπίζουν να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν αυτό που, μέχρι πριν από λίγους μήνες, έμοιαζε με όνειρο. Τη συμμετοχή τους σε έναν τελικό στο Άμστερνταμ.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ