2013-04-13 10:32:03
Φωτογραφία για Kαρέ καρέ οι τελευταίες δραματικές στιγμές της 20χρονης, που σφάχτηκε -  Με τίποτα δεν μπορούν να ξεπεράσουν το σοκ οι δικοί της άνθρωποι
Συγκλονισμό έχει προκαλέσει πανελληνίως η αποτρόπαια σφαγή 20χρονης σπουδάστριας στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, από 25χρονο, που ήθελε να έχει σχέσεις μαζί της. Η άτυχη κοπέλα κάθονταν σε καφετέρια των Φιλιατών απέναντι από την πλατεία της κωμόπολης.

Μαζί με τρία ακόμη νεαρά άτομα.

Είχαν κατέβει για καφέ από τη μέση νοσηλευτική σχολή, που βρίσκεται 1.000 μ. περίπου από το κέντρο της πόλης. Στην ίδια καφετέρια βρέθηκε και ο δράστης. Έπινε ποτά... Απευθύνθηκε στην κοπέλα, για να πάρει την απάντηση "άφησέ με ήσυχη, μη με ενοχλείς". Εξακολούθησε να της απευθύνει το λόγο.

Η σπουδάστρια τον αγνοούσε... Αυτός επέμενε...

Η κοπέλα σηκώθηκε να φύγει, κατευθυνόμενη προς τη μέση νοσηλευτική σχολή Φιλιατών.

Ο 25χρονος την πήρε από πίσω με το αυτοκίνητο. Τη σταμάτησε στα 500 μέτρα, πίσω ακριβώς από το ναό του αγίου Δημητρίου. "Φύγε" του ξανάπε η κοπέλα, ο δράστης αντέδρασε και λογομάχησαν.

Με γρήγορες κινήσεις πήρε από το αυτοκίνητο ένα μεγάλο μαχαίρι, αυτό που χρησιμοποιούσε για τη σφαγή των ζώων, και την έσφαξε...

Μετά τις πρώτες μαχαιριές, από τις συνολικά 35, το θύμα έπεσε στο έδαφος.

Αλλά ο δράστης δεν πτοήθηκε. Να σημειωθεί ότι με τίποτα δεν μπορούν να ξεπεράσουν το σοκ οι δικοί της άνθρωποι.

Και δικαιολογημένα. Έχασαν το βλαστάρι τους, έτσι, χωρίς κανέναν λόγο...
katoci.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ