2013-04-14 22:52:37
Φωτογραφία για ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΕΣ
Το ρεπό του Σαββάτου κρίνονταν αναγκαίο προκειμένου οι παίκτες του Ολυμπιακού να ξεκουραστούν και να προετοιμαστούν πνευματικά για τη συνέχεια της σειράς των πλέι οφ με την Εφές στην Κωνσταντινούπολη όπου άπαντες θέλουν να σφραγίσουν στο «Αμπντί Ιπεκτσί» το εισιτήριο του Θρύλου για το Final 4 του Λονδίνου.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης ξεκίνησαν την Κυριακή την προετοιμασία τους για την 3η αναμέτρηση της σειράς των πλέι οφ με την ομάδα του Οκτάι Μαχμούτι ωστόσο το σίγουρο είναι ότι δεν θα επαναπαυτούν στο προβάδισμα του 2-0 αλλά θα τα δώσουν όλα για να "καθαρίσουν" τη σειρά μια ώρα αρχύτερα.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν με απόλυτη συγκέντρωση και προσήλωση στο πλάνο τους, να πάνε στην Πόλη να κάνουν το παιχνίδι τους και να τελειώσουν εκεί τη σειρά. Ξέρουν καλά ότι η Εφές θα τα δώσει όλα για να αναπτερώσει τις ελπίδες της, θα έχει την συμπαράσταση του κόσμου της, ωστόσο η πίεση είναι πλέον στην δική της πλευρά κι αυτό θέλουν να το εκμεταλλευτούν άπαντες στο Λιμάνι.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεκίνησε την προετοιμασία με τους παίκτες του στο ΣΕΦ και το καλό είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα.

Οι ερυθρόλευκοι θα συγκεντρωθούν την Τρίτη το απόγευμα (19:10) στο «Ελ. Βενιζέλος» προκειμένου να αναχωρήσουν για την Κωνσταντινούπολη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ