2013-04-18 12:51:08
Φωτογραφία για Αναγνώστρια ενημερώνει για περιστατικό με την ράμπα των αναπήρων, έξω από γνωστό θέατρο
Χθες το απόγευμα πήγα να βγάλω εισιτήρια για δεύτερη φόρα για τους "ΔΑΙΜΟΝΕΣ" μαζί με την είκοσι μηνών κορούλα μου και τον σύζυγό μου. Όταν έφτασα λοιπόν στα δεξιά της εισόδου υπήρχε τοποθετημένη μία ράμπα για τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, ηλικιωμένους, μαμάδες με καρότσια κ.τ.λ. εώς εδώ όλα ήταν μια χαρά και προβλεπόμενα.

Κατά την έξοδό μου από το Θέατρο διαπίστωσα ότι η Ράμπα είχε φύγει από τα σκαλιά και ήταν πάνω στο πλατύσκαλο χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο.

Ζήτησα από το σύζυγό μου να τοποθετήσει ξανα στα σκαλιά την Ράμπα έτσι ώστε να καταστεί δυνατόν να κατέβω με το καρότσι από την έξοδο του θεάτρου.

Καθώς λοιπόν ο σύζυγός μου τοποθετούσε την Ράμπα ξανά στην αρχική της θέση μία υπάλληλος βγήκε από το Θέατρο και μας έκανε την παρατήρηση ότι κακώς αγγίξαμε την "Ράμπα" και ότι ανήκει στο Θέατρο και δεν έχουμε δικαίωμα να την βάλουμε στην θέση της για να κατέβουμε από τα σκαλιά.


Πραγματικά αδιανόητη συμπεριφορά της υπαλλήλου και μάλιστα ενώ είχε άδικο συνέχιζε να υποστηρίζει το αντίθετο.

Η Ράμπα θα έπρεπε να είναι εκεί μόνιμα για όλους εκείνους που δεν μπορούν να ανέβουν ή να κατέβουν τα σκαλιά και όχι μόνο για να μεταφέρουν τα εμπορεύματα στο "κυλικείο" του Θεάτρου.

Μάλιστα όταν προσπάθησα να επικοινωνήσω με την Ελληνική Θεαμάτων στα κεντρικά μετά από αμέτρητα τηλεφωνήματα, μία κυρία αφού της εξήγησα το περιστατικό μου απάντησε ότι δεν ήταν παρούσα στο συμβάν!!!

Η αλήθεια είναι ότι ούτε με υπεύθυνο μπόρεσα να μιλήσω αλλά και ούτε κανένας από το ανθρώπινο δυναμικό

ενδιαφέρθηκε για αυτό που έγινε. Για το θέατρο δεν το συζητώ γιατί και εκεί κανείς δεν υπήρχε σαν υπεύθυνος να δει το περιστατικό και την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά της υπαλλήλου!!

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ