2013-04-18 12:40:03
Φωτογραφία για Αβέρωφ Νεοφύτου: Το αποκλειστικό δημιούργημα των τραπεζιτών και των ολιγαρχών
Η Βουλή και η Κύπρος είναι δέσμια ενός άσχετου ανθρώπου και εντεταλμένου του αμαρτωλού τραπεζικο-επιχειρηματικού κατεστημένου που ακούει στο όνομα «Αβέρωφ Νεοφύτου».

Με τέτοιες επιλογές και προσεγγίσεις δεν έχουμε απολύτως καμιά ελπίδα να μπούμε σε τροχιά ανάκαμψης και σωτηρίας.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ και εν δυνάμει νέος πρόεδρος του κύριος Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος έλεγε «μη τις τράπεζες, μη το τραπεζοπιστωτικό μας σύστημα…» (πτού μην το ματιάσουμε) με δική του αποκλειστική παρέμβαση δεν μονιμοποιηθήκαν οι 300 συνάδελφοι εκπαιδευτικοί κατά την προηγούμενη χρονιά.

Τώρα ζητά να παγωθούν οι θέσεις προαγωγής που η συνεπεία είναι να μην διοριστούν μερικές εκατοντάδες συνάδελφοι εκπαιδευτικοί και τα δημόσια σχολεία να μείνουν χωρίς διοικήσεις με αποτέλεσμα το ξεχαρβάλωμα της δημόσιας εκπαίδευσης, με μόνο και μοναδικό ωφελημένο την ιδιωτική εκπαίδευση. Αυτός ο άνθρωπος πρέπει να πάρει ηχηρή απάντηση από τους πολίτες ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης, γιατί ενώ είναι κυριολεκτικά άσχετος και αχάπαρος και μη ευρισκόμενος σε θέση να παράξει λύσεις και διεξόδους στα προβλήματα του κόσμου είναι σε όλα τα κέντρα αποφάσεων ως εγκάθετος και τοποτηρητής των ξενόφερτων τροικανών συμφερόντων.


Το θλιβερό είναι ότι στο ΔΗΣΥ όλοι του προσηκώνονται και υποτάσσονται. Τέτοια μεγάλη είναι η Αβερωφ-λαγνεία και τροικο-λαγνεία που μας κάνει κυριολεκτικά να ανησυχούμε και να αγωνιούμε.

ΥΓ:

• Είναι θλιβερό άτομα και πολιτικοί του πολιτικό-μορφωτικού εκτοπίσματος ενός Πρόδρομου Προδρόμου υποτακτικά να ταυτίζονται με τις εξω-πολιτικές επιλογές του Αβέρωφ Νεοφύτου.

• Αν πραγματικά ο ήθελαν πραγματικές εξοικονομήσεις ας μελετήσουν τις προτάσεις για συμπιέσεις κλιμάκων, κατάργηση θέσεων επιθεωρητών, σύμπτυξης των τεσσάρων διευθύνσεων σε μια κ.α.
pantelis.net
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ