2013-04-19 22:43:42
Φωτογραφία για Εθιμοτυπικές συναντήσεις του νέου διοικητή της ΣΜΥ
Τον Δήμαρχο Τρικκαίων Χρήστο Λάππα επισκέφθηκε σήμερα στο Δημαρχείο, ο νέος Διοικητής της ΣΜΥ Συνταγματάρχης Ευάγγελος Τραγαζίκης συνοδευόμενος από τον Δ/ντή του Γραφείου Δημ. Σχέσεων της ΣΜΥ Ταγματάρχη (ΠΖ) Χαρίλαο Αδάμο. Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τον Διοικητή στην πόλη των Τρικάλων και δήλωσε βέβαιος πως ο νέος Διοικητής θα έχει την δυνατότητα να διαπιστώσει τα αισθήματα φιλοξενίας και φιλίας που τρέφουν οι Τρικαλινοί πολίτες για τους αξιωματικούς και τους σπουδαστές της ΣΜΥ.

Ο κ. Τραγαζίκης δήλωσε ευτυχής για την πρώτη του επίσημη συνάντηση στα Τρίκαλα με τον πρώτο πολίτη του Δήμου και μετέφερε στον Δήμαρχο τις θετικές εντυπώσεις που έχει ήδη αποκομίσει από τα Τρίκαλα και τους κατοίκους της πόλης.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, πραγματοποίησε την Παρασκευή 19-04-2013 ο νέος Διοικητής της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ταξίαρχος Τραγαζίκης Ευάγγελος.

Στη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία των περιφερειακών συμβούλων κ.κ. Γιώργου Τσίγκα, Ελένης Αργυροπούλου και Χρήστου Γακόπουλου, κυριάρχησαν θέματα που έχουν να κάνουν γενικά με το Νομό και την πόλη των Τρικάλων, αλλά και ειδικότερα με τη Σχολή, με την οποία η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων έχουν μια άριστη και αγαστή συνεργασία.

http://www.trikalavoice.gr/news/2013/04/19/ethimotypikes-synantiseis-toy-neoy-dioikiti-tis-smy 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ