2013-04-20 08:26:03
Φωτογραφία για «Ποντικός» με πλούσια δράση έπεσε στα χέρια της αστυνομίας
Στα ...πράσα συνελήφθη από αστυνομικούς ένας 31χρονος Ηρακλειώτης με πλούσια δράση στις κλοπές και τις διαρρήξεις.

Ο 31χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής ενώ είχε "μπουκάρει" σε ένα αρτοποιείο και ετοιμαζόταν να αδειάσει την ταμειακή μηχανή. Τον άνδρα εντόπισαν δικυκλιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Ηραλείου , που έσπευσαν να τον συλλάβουν.

Σύμφωνα με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου , κατά το χρονικό διάστημα από 01.01.2013 έως και 19.04.2013, με το ίδιο τρόπο δράσης, είχε διαπράξει τριάντα κλοπές, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά καταστήματα, επιχειρήσεις, επαγγελματικούς χώρους, καταστήματα εμπορίας ψιλικών ειδών, στην πόλη του Ηρακλείου, αφαιρώντας ηλεκτρικές συσκευές (τηλεοράσεις, σταθερούς και φορητούς Η/Υ), φωτογραφικές μηχανές, κινητά τηλέφωνα, προσωπικά αντικείμενα και χρηματικά ποσά. Επίσης, είχε διαπράξει πέντε απόπειρες κλοπών, κατά τις οποίες δεν κατάφερε να αφαιρέσει αντικείμενα.


Στην κατοχή του 31χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ κατασχέθηκε και κλεμμένη δίκυκλη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε ως μέσο μεταφοράς για την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Η αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων ανέρχεται στο ποσό των 15.500 ευρώ περίπου, ενώ το χρηματικό ποσό που είχε αφαιρέσει ανέρχεται συνολικά στα πέντε χιλιάδες ευρώ.

Η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ηρακλείου.

http://www.cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ