2013-04-20 12:27:03
Φωτογραφία για Ενθουσιασμός για τα κοινόχρηστα ποδήλατα - Pεκόρ εγγραφών στο Δήμο Αιγιαλείας
Με ιδιαίτερη χαρά έγινε δεκτό στην κοινωνία της Αιγιάλειας το νέο σύστημα κοινοχρήστων ποδηλάτων, που χρηματοδοτήθηκαν από το Πράσινο Ταμείο και εγκαταστάθηκαν την περασμένη εβδομάδα. Ειδικά οι νεώτερες ηλικίες έχουν δείξει τεράστιο ενδιαφέρον για να εγγραφούν στο σύστημα και να κάνουν χρήση των ποδηλάτων που είναι σταθμευμένα σε τρία σημεία του Αιγίου: στην πλατεία Αγίας Λαύρας, στα Ψηλαλώνια και στο Τουριστικό.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του filodimos.gr, μέσα σε μια εβδομάδα οι νέες εγγραφές ξεπέρασαν τις 200, αριθμός που όχι απλώς είναι εντυπωσιακός αλλά και ξεπερνά κατά πολύ τις εγγραφές σε άλλους δήμους, κάποιους μεγαλύτερους από την Αιγιάλεια, που επίσης εγκατέστησαν τα κοινόχρηστα ποδήλατα στο αστικό τους κέντρο.

Για να κάνει κάποιος χρήση των ποδηλάτων θα πρέπει να περάσει από το Δήμο με την ταυτότητά του, ώστε να συμπληρώσει τη σχετική υπεύθυνη δήλωση και την αίτηση, λαμβάνοντας πρώτα γνώση των όρων χρήσης των ποδηλάτων. Με αυτό τον τρόπο, παραλαμβάνει αμέσως μια δωρεάν μηνιαία συνδρομή και μέσα σε 10-15 λεπτά από την αίτηση, θα μπορεί να πάει σε οποιονδήποτε σταθμό επιθυμεί, να χρησιμοποιήσει τον ειδικό κωδικό που θα έχει επιβεβαιωθεί στο ηλεκτρονικό σύστημα και να πάρει το ποδήλατό του.


Τονίζεται πως σε πρώτη φάση, η χρήση των ποδηλάτων γίνεται δωρεάν από τους συνδρομητές και εν ευθέτω χρόνω θα οριστεί μια συμβολική συνδρομή για ημερήσια, εβδομαδιαία, μηνιαία και ετήσια χρήση.

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο Δημαρχείο Αιγιαλείας, από τον αρμόδιο υπάλληλο κ. Γιώργο Βλέμμα, στον ημιόροφο του κτιρίου, εργάσιμες ημέρες και ώρες και στο τηλ. 26913-60647. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, οι χρήστες μπορούν να καλούν το 215-2157998 ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα: www.aigialeia.cyclopolis.gr

ΠΕΠΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ-filodimos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ