2013-04-20 16:51:05
Φωτογραφία για Δήμος Πατρέων: Έχει καταντήσει  κουραστική η αδυναμία του κ.Xριστόπουλου να κατανοεί τις εισηγήσεις
Απάντηση στις δηλώσεις του Κώστα Χριστόπουλου επικεφαλής της παράταξης Νέοι Άνθρωποι- Νέα Πόλη:

«Εχει καταντήσει κουραστικη πια η αδυναμία εκ μέρους του κ.Χριστοπουλου να διαβαζει τις εισηγήσεις ή και να τις κατανοει, με αποτελεσμα να πιάνεται απο λέξεις και να καταψηφίζει εισηγήσεις της δημοτικής αρχής που αφορούν σημαντικά ζητήματα της πόλης, ωστε να δημιουργει εντυπώσεις .

Εν προκειμένω, κάλεσε γί άλλη μια φορά να πάρουμε πίσω την εισήγηση του θέματος που αφορούσε " έγκριση της αναγκαιότητας αγοράς κτιρίου που προορίζεται για κέντρο ημέρας και προστατευόμενων διαμερισμάτων για ψυχικα πάσχοντες του συλλόγου οικογενειών για την ψυχική υγεια ΣΟΨΥ Πάτρας". τι πιο ολοκληρωμένο να υπάρξει απο μια ξεκάθαρη πρόταση της δημοτικής αρχής να πάρουμε απο το ΕΣΠΑ 1.200.000¤ για δημιουργηθεί μια καινούργια και αναγκαία όσο ποτέ δομη, Αν ήθελε, όπως το συνηθίζει ο κ.Χριστοπουλος, θα μπορούσε να συνεχίσει την εντελώς ανεύθυνη και ανωριμη για επικεφαλής παράταξης τακτική του "οχι σε όλα" , αλλα θα έπρεπε πρώτα να σκεφθεί τι θα απαντήσει σε όλες αυτές τις οικογένειες της Πάτρας που τα παιδιά τους αντιμετωπίζουν ψυχικά προβλήματα και αναζητούν βοήθεια σε Συλλόγους σαν τον ΣΟΨΥ, ελλείψει επίσημης κρατικής υπηρεσίας .

Για άλλη μια φορά ο κύριος "πάρτε το πίσω και φερτε το ολοκληρωμένο" αποδεικνύεται λίγος και παίζει με τους συμπολίτες. Ολίγη σοβαρότητα δεν θα έβλαπτε.»
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ