2013-04-20 18:41:29
Φωτογραφία για Μπατίστα: «Οι διοικούντες έκαναν τραγικά λάθη...»
Εκείνους που ανέλαβαν τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ΑΕΚ υπέδειξε ως υπευθύνους του πιθανού υποβιβασμού ο Ντανιέλ Μπατίστα.

Ο προπονητής της ομάδας U-20 της «Ένωσης» τόνισε ότι έγιναν τραγικά λάθη το καλοκαίρι, όπως η αποδέσμευση έμπειρων παικτών και το «πανηγύρι» που έγινε -όπως τόνισε- με τις δοκιμές ποδοσφαιριστών από χαμηλές κατηγορίες.

Στις ίδιες δηλώσεις του στο «ΑΡΤ TV», ο Μπατίστα εξέφρασε την πικρία του για το ότι δεν υπολογίζεται ο ίδιος και οι συνεργάτες του στις ακαδημίες.

Παρόλο που σημείωσε λοιπόν ότι συνεχίζουν να εργάζονται απλήρωτοι εδώ και οκτώ μήνες, ξεκαθάρισε πως έχουν προετοιμάσει παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ, όποια κι αν είναι αυτή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπατίστα

«Είναι κρίμα που η ΑΕΚ έφτασε σε αυτή την κατάσταση. Οι διοικούντες φέτος έκαναν τραγικά λάθη, από την αρχή του πρωταθλήματος. Εγώ το είχα προβλέψει από την αρχή ότι οι κύριοι αυτοί που ήταν υπεύθυνοι να φτιάξουν την ομάδα, έδιωξαν τους έμπειρους παίκτες και έκαναν πανηγύρι στα Σπάτα και δοκίμαζαν παίκτες από Α’ τοπικό και Δ’ Εθνική, από τον κύριο Τσιάρτα και αυτοί έχτισαν την ομάδα. Και όταν κάτι δεν πήγαινε καλά, εμείς ήμασταν εδώ.


Στα Σπάτα πιστεύω ότι δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν προπονητές στην Β’ ομάδα και έψαχναν πάντα λύσεις κάπου αλλού. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε σήμερα. Πληρώσανε και ρίξανε την ομάδα. Εμείς δουλεύουμε με μεράκι γιατί πραγματικά αγαπάμε την ΑΕΚ. Έχουμε δείξει ότι παρόλο που είμαστε οκτώ μήνες απλήρωτοι, είμαστε εδώ. Δεν έχω παραπονεθεί ποτέ ότι δεν μας πληρώνουν γιατί αγαπάω αυτό που κάνω και το κάνω για την αγάπη για την ΑΕΚ.

Πιστεύω ότι πραγματικά μπορώ να βοηθήσω την ΑΕΚ και το έχω δείξει όλα αυτά τα χρόνια που είμαι εδώ. Έχω πάει πολλούς παίκτες στην πρώτη ομάδα, όπως ο Κλωναρίδης που πουλήθηκε στο εξωτερικό και ο Φούντας που είναι το πρώτο βιολί στην πρώτη ομάδα.

Αυτό που με πειράζει περισσότερο είναι ότι δεν αναγνωρίζουν τίποτα από κανέναν, ειδικά ο πρόεδρος της ΑΕΚ και τώρα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Είναι σχεδόν αδύνατο να νικήσει η ΑΕΚ μέσα στην έδρα του Ατρομήτου, που έχει καλή ομάδα. Εύχομαι ότι καλύτερο, να μπορούσε να παραμείνει στην Α’ Εθνική, αλλά το βλέπω πολύ δύσκολο.

Θέλω να πω ότι το μέλλον ανήκει στις ακαδημίες. Αν καταστρέψουν και τις ακαδημίες, η ΑΕΚ έχει τελειώσει. Γιατί υπάρχουν πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές που έχουν ταλέντο και μέσα από αυτά τα παιδιά, μπορεί η ΑΕΚ τα επόμενα χρόνια να σταθεί στα πόδια της. Αν καταστρέψουμε και τις ακαδημίες, που έχουν τόσο πολλά παιδιά και έχουν δουλέψει τόσα χρόνια, αυτό θα είναι το πραγματικό τέλος της ΑΕΚ.

Δεν ξέρω τι ξημερώνει αύριο. Εύχομαι τα καλύτερα, αλλά πιστεύω ότι όλα τα χρόνια που δουλεύουμε εδώ, έχουμε προετοιμάσει την ομάδα για τα καλύτερα. Από δω και πέρα, οι άνθρωποι που παίρνουν τις αποφάσεις, ξέρουν τι θα γίνει με την ΑΕΚ. Αύριο θα τα ξέρουμε όλα και εγώ θέλω να πω ότι τα παιδιά είναι προετοιμασμένα καλά στα χέρια μου και όλος ο κόσμος το βλέπει. Μόνο οι διοικούντες δεν το βλέπουν».

Πηγή:  sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ