2013-04-20 19:20:09
Φωτογραφία για Αποθέωση για Ζιοβάνι στο Καραϊσκάκης (5 videos)
Ο Ζιοβάνι βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Red Store και αποθεώθηκε από περίπου 400 οπαδούς του Ολυμπιακού που περίμεναν για ένα αυτόγραφό του. 

Λίγο μετά τις 16:00, ο Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα έφτασε έξω από το "Καραϊσκάκης" συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και τον μάνατζέρ του, Μαρσέλο, με τους παριστάμενους οπαδούς των Πειραιωτών να του επιφυλάσουν θερμή υποδοχή.

Ο Βραζιλιάνος άσος, ένας από τους πλέον αγαπημένους παίκτες των οπαδών του Ολυμπιακού που έχει φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, περιηγήθηκε στο Red Store και στη συνέχεια μετέβη στον ειδικά διαμορφωμένα χώρο προκειμένου να δεχθεί τους οπαδούς, να φωτογραφηθεί μαζί τους και να υπογράψει αυτόγραφα.

Όποιος ήθελε, μπορούσε να αγοράσει την αυτοβιογραφία του "Ζιο", με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα!

Ο Βραζιλιάνος κατά την παρουσία του στη χώρα μας θα βρεθεί επίσης στην φιέστα της Κυριακής (21/4) για το 40ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού, ενώ η επίσημη παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (22/4) στην Αθήνα.

Επίσης θα μεταβεί σε Χανιά (23/4) και Πάτρα (24/4) για την προώθηση του βιβλίου του και πριν φύγει για την πατρίδα του την Παρασκευή (26/4), θα δώσει γίνει ένα φιλικό ανάμεσα στους φίλους του Ζιοβάνι και το Αιγάλεω, αναμέτρηση στην οποία θα λάβουν μέρος μεταξύ άλλων οι Νικοπολίδης, Γεωργάτος και Καφές.

Δείτε videos από το redplanet.gr από την παρουσία του Ζιοβάνι στο Red Store:
 
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ