2013-04-21 01:52:31
Φωτογραφία για Κατά του Κασίγιας μερίδα οπαδών της Ρεάλ!
Απίστευτο αλλά αληθινό: για πρώτη φορά μέσα στο "Μπερναμπέου" ο Ίκερ Κασίγιας έγινε στόχος έντονων αποδοκιμασιών από μερίδα οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε 3-1 της Μπέτις και ετοιμάζεται για την πρώτη μάχη της με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ για τα ημιτελικά του Champions League, ωστόσο το κλίμα στις εξέδρες του "Μπερναμπέου" μόνο ιδανικό δεν ήταν.

Τουναντίον, όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Ρεάλ έγιναν μάρτυρες ενός πρωτοφανούς σκηνικού, με τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς των "μερένγκες" (οι αποκαλούμενοι ultras) να τραγουδούν συνθήματα με στόχο τον... Ίκερ Κασίγιας.

Αυτή είναι η πρώτη φορά στα 14 περίπου χρόνια που βρίσκεται στην πρώτη ομάδα, όπου ο παίκτης-σύμβολο της Ρεάλ μπαίνει στο στόχαστρο φίλων της "βασίλισσας", με τους συγκεκριμένους να τον κατηγορούν -μέσω των συνθημάτων- πως είναι ο "σπιούνος" που βγάζει προς τα ΜΜΕ το τί συμβαίνει μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας.


"¡Casillas es el topo, Casillas vete ya!" ("Ο Κασίγιας είναι ο ποντικός (σ.σ σπιούνος), φύγε Κασίγιας"), είναι ένα από τα συνθήματα που βγήκε από τα χείλη των οπαδών, φέρνοντας σε εξαιρετικά αμήχανη θέση τον Κασίγιας, ο οποίος παρακολουθούσε το ματς από τον πάγκο των Μαδριλένων.

Τα συνθήματα κατά του αρχηγού της Εθνικής Ισπανίας ακούστηκαν μόνο από τη συγκεκριμένη μερίδα οπαδών, με πάρα πολύ κόσμο να τους επιτίθεται φραστικά είτε μέσω σχολίων σε κείμενα ισπανικών ιστοσελίδων είτε μέσω του Twitter.

Σημειώνεται πως πριν την εναρξη της αναμέτρησης ο τηλεοπτικός φακός απαθανάτισε τον Ίκερ Κασίγιας να ασπάζεται τον Ντιέγκο Λόπεθ, ο οποίος αγωνίζεται πλέον ως βασικός γκολκίπερ στη Ρεάλ, με τον Κασίγιας να δείχνει με αυτό τον τρόπο πως το κλίμα στα αποδυτηρια της "βασίλισσας" είναι εξαιρετικό.

Η τελευταία φορά που ο Κασίγιας φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν στις 23 Φεβρουαρίου, με έναν τραυματισμό να τον αφήνει για αρκετό καιρό εκτός δράσης και τον Ντιέγκο Λόπεθ να είναι πλέον ο εκλεκτός του Ζοζέ Μουρίνιο για να υπερασπίζεται την εστία της ομάδας του.

Πηγή:sport24.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ