2013-04-21 09:47:51
Φωτογραφία για ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ : ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΕ Η ΕΦΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΧΑΣΑΜΕ! ...ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ
Σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να προκριθεί στο Final 4 της Ευρωλίγκας στο Λονδίνο παρουσιάστηκε ο Γιώργος Πρίντεζης, μιλώντας στη "SportDay", δίνοντας το σύνθημα για τον πέμπτο αγώνα του Ολυμπιακού με την Εφές μέσα στο ΣΕΦ.

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα, είναι να “καθαρίσουμε” το μυαλό μας απ' όσα έγιναν και να ξεκουραστούμε πνευματικά και σωματικά», τόνισε ο διεθνής φόργουορντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης:

Για το κρίσιμο χαμένο ριμπάουντ στην άστοχή βολή του Φάρμαρ:

«Δυστυχώς το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι δεν νίκησε η Εφές, αλλά εμείς χάσαμε το παιχνίδι. Μέσα από τα χέρια μας και με τρόπο που μας στεναχωρεί αφάνταστα. Φταίω και εγώ γιατί στη φάση της χαμένης βολής του Φάρμαρ δεν κατάφερα να συγκρατήσω την μπάλα, να πάρω το ριμπάουντ και ουσιαστικά να τελειώσει το παιχνίδι».

Για την συνολική εμφάνιση του Ολυμπιακού:


«Ημασταν απόλυτα έτοιμοι για την πρόκριση. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και αν εξαιρέσεις τα ριμπάουντ κάναμε όσα έπρεπε για να τελειώσουμε την υπόθεση από απόψε. Θεωρώ ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο και η τύχη. Αυτή ήταν με το μέρος της Εφές, που δεν είναι τυχαία ομάδα. Διαθέτει παίκτες με ταλέντο που δεν τα παρατούν ποτέ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως άξιζαν να ισοφαρίσουν με βάση την εικόνα των ομάδων σε 2-2».

Για το τι χρειάζεται να κάνει ο Ολυμπιακός για να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο στο πέμπτο παιχνίδι στο ΣΕΦ:

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα, είναι να “καθαρίσουμε” το μυαλό μας απ' όσα έγιναν και να ξεκουραστούμε πνευματικά και σωματικά. Να σηκώσουμε το κεφάλι και να δούμε τι έφταιξε ώστε να το διορθώσουμε. Εχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας, για το οποίο θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται, ώστε να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουμε στο τέλος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ