2013-04-21 12:00:05
Φωτογραφία για ΩΡΑ... ΣΤΕΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 40 ΦΟΡΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!
Ημέρα στέψης η σημερινή για τον Ολυμπιακό, ο οποίος υποδέχεται τον Πανιώνιο (19:00, Novasports 2) στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ θα βρίσκονται στο "Ναό" και τα 40 τρόπαια για την απονομή του φετινού πρωταθλήματος.

Οι ερυθρόλευκοι γιορτάζουν την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος στην ιστορίας τους, κάτι που έχουν πετύχει ελάχιστοι σύλλογοι σε ολόκληρη την Ευρώπη, για αυτό και η σημερινή φιέστα είναι ξεχωριστή και η ημέρα Ιστορική!

Εδώ και αρκετό καιρό η ερυθρόλευκη ΠΑΕ έχει ετοιμάσει τη σημερινή φιέστα, η οποία θα είναι εξίσου εντυπωσιακή με την περσινή.

Άλλωστε, και την περσινή σεζόν υπήρχε η λογική της οικονομικής κρίσης και να μην ξεφύγουν οι οικονομικά οι εορτασμοί για την κατάκτηση του νταμπλ.

Οι διοικούντες δεν ήθελαν να αποκαλύψουν αρκετά πράγματα για τις σημερινές ετοιμασίες, αφού τα περισσότερα από αυτά αποτελούν έκπληξη, αλλά πρόκειται για μία δουλειά που δούλευαν για αρκετές εβδομάδες.


Σύμφωνα με την "SportDay", μετά το τέλος της σημερινής αναμέτρησης οι οπαδοί των ερυθρόλευκων που θα είναι στο γήπεδο θα δουν από τα μάτριξ του γηπέδου φωτογραφίες και βίντεο από όλες τις δεκαετίες που ο Ολυμπιακός ήταν πρωταθλητής, από τα οποία πολλά από αυτά θα βγουν για πρώτη φορά στη δημοσιότητα.

Ταυτόχρονα, όπως έλεγαν οι άνθρωποι της ομάδας, θα γίνεται και μια κοινωνική και ιστορική αναφορά στις δεκαετίες που οι ερυθρόλευκοι σήκωναν πρωταθλήματα για να διαπιστωθεί στο τέλος ότι όλα μπορούν ν' αλλάζουν, αλλά πάντα πρωταθλητής ήταν ο Ολυμπιακός! Η φιέστα θα είναι αφιερωμένη στην ιστορία του συλλόγου, στον φετινό τίτλο και στο μελλοντικό στόχο να παραμείνει πανίσχυρος και πρωταθλητής ο Ολυμπιακός. Στο γήπεδο θα είναι παλιοί παίκτες, οι παίκτες της τωρινής ομάδας και οι Νέοι του Ολυμπιακού που πήραν και αυτοί χτες το πρωτάθλημα.

Σε αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο και η παρουσίαση για πρώτη φορά και των 40 τροπαίων! Δηλαδή σήμερα το βράδυ στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι ταυτόχρονα στον αγωνιστικό χώρο και οι 40 «κούπες»! Μάλιστα δεν ήταν όλες στο μουσείο της ομάδας και χρειάστηκε χρόνος για να μαζευτούν!

Οι άνθρωποι της ομάδας πήγαν μέχρι και σε ορφανοτροφεία για να βρουν τρόπαια που είχαν δωρίσει στο παρελθόν παράγοντες ή αθλητές. Οπως και να 'χει και οι 40 βρέθηκαν. Για την ακρίβεια και οι 39. Γιατί η 40ή θα δοθεί στα χέρια του Αβραάμ Παπαδόπουλου!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίτσελ δεν έχει αποκαλύψει τις προθέσεις του για το σημερινό παιχνίδι για αυτό και πήρε μαζί του 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, οι οποίοι θα μαζευτούν σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού και κανείς δεν είναι σίγουρος για το πλάνο που έχει στο μυαλό του.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Μέγιερι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Παπάζογλου, Παπαδόπουλο, Σιόβα και Χολέμπας. Ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί ο Φέισα, ο οποίος θα έχει εσωτερικούς μέσους τους Μασάντο και Ιμπαγάσα. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Βλαχοδήμος, Φετφατζίδης και Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κάρολ, Γιαννιώτης, Κοντρέρας, Φουστέρ, Γκρέκο, Τζεμπούρ, Μανιάτης, Μανωλάς, Μοντέστο και Ντιακιτέ. Εκτός έμεινε ο Αμπντούν, ο οποίος στη χθεσινή προπόνηση έκανε θεραπεία.

Απόψε ο Ολυμπιακός γιορτάζει!

Απόψε ράβει το τέταρτο αστέρι στην φανέλα του!

Απόψε σηκώνει στον ουρανό του φαληρικού γηπέδου, για να γιορτάσει μαζί με τα αδέλφια μας που είνα εκεί ψηλά, το 40ο πρωτάθλημα στην 88χρονη ιστορία του!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ