2013-04-21 14:06:03
Φωτογραφία για Μετέτρεψαν σπίτι στη Λεμεσό σε εργαστήρι κατασκευής κροτίδων
Ενώπιον του Eπαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγηθήκαν το πρωί οι δυο ύποπτοι που συνελήφθησαν χθες το απόγευμα σε σπίτι στη Λεμεσό το οποίο είχε μετατραπεί σε εργαστήρι κατασκευής κροτίδων.

Ο 57χρονος Ε/κ και η 26χρονη από το Βιετνάμ προφυλακίστηκαν για 8 ημέρες. Ο 57χρονος έφερε ένσταση στη περίοδο κράτησης του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είχε υπηρετήσει στο παρελθόν το Αστυνομικό Σώμα πιστά και αδιάφθορα. Ωστόσο ομολόγησε την κατοχή και την κατασκευή κροτίδων λέγοντας πως το έκανε για οικονομικούς λόγους.

Στο μεταξύ μέλη της αστυνομίας άρχισαν σήμερα το πρωί την καταμέτρηση και την συσκευασία των επικίνδυνων υλικών.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη «η καταμέτρηση άρχισε με το πρώτο φως της ημέρας και θα συνεχιστεί εντός της ημέρας και να δούμε κατά πόσο θα μπορέσουμε να τελειώσουμε σήμερα θα πρέπει να συσκευαστούν σωστά εάν λάβουμε υπόψη τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται» είπε.


«Όσον αφορά τα αναβρεθέντα, ανέφερε, «τις πρώτες ύλες τα διάφορα άλλα υλικά και τις κροτίδες θα εξεταστεί κατά πόσο συνδέονται με οποιεσδήποτε υποθέσεις που χρησιμοποιήθηκαν κροτίδες ιδιαίτερα στις κακόβουλες ζημιές σε αυτοκίνητα όχι μόνο στη Λεμεσό αλλά και σε άλλες επαρχίες.

Έχουμε κάποιες πληροφορίες τις οποίες θα αξιολογήσουμε διότι φαίνεται η μεγάλη ποσότητα αυτών των υλικών πιθανόν να συνδέεται με οποιεσδήποτε εγκληματικές ενέργειες και να μην μόνο η πώληση κατά της διάρκεια των εορτών του Πάσχα» σημείωσε.

Επίσης ο κ. Αγγελίδης σημείωσε ότι θα εξεταστεί ο χρόνος λειτουργίας του εργαστηρίου που όπως φαίνεται ίσως να πρόκειται και για περισσότερο του ενός έτους. Οι έρευνες στη σκηνή είπε θα συνεχιστούν και με την ολοκλήρωση τους θα αποφασιστεί που θα μεταφερθούν, ανέφερε τέλος.

philenews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ