2013-04-21 14:24:05
Φωτογραφία για Ο Βενιζέλος, ο Παπακωνσταντίνου και η φτηνή συνομωσία των 550 εκατ. ευρώ κατά του Εβραίου Σάμπι Μιωνή...!!!
Xρειάσθηκαν μόνο δύο καταθέσεις στην περίφημη Προανακρτική Επιτροπή που ερευνά την λίστα Λαγκάρντ για να τελειώνουμε με τον μύθο των 550 εκατ. Ευρώ, την Μαρία Παντελή και τον «πανούργο» Εβραίο Σάμπι Μιωνή.

 

Δύο υπουργοί, ο Βενιζέλος και ο Παπακωνσταντίνου, έριξαν χωρίς αιδώ και με μεθόδους Γκαίμπελς το όνομα του Μιωνή στη ζούγκλα της δημοσιότητας και μια ολόκληρη θεωρία συνομωσίας στήθηκε γύρω από αυτόν τον λογαριασμό ώστε να εξυπηρετηθούν άλλα συμφέροντα και να υπάρξει συγκάλυψη των πραγματικών ενόχων.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όλα αυτό το διάστημα με τις απίστευτες παπαρολογίες δεν εντοπίστηκε ούτε ένα ευρώ μαύρο χρήμα από τα 2026 ονόματα της λίστας.

Αντίθετα ρίχνοντας λάσπη σε ένα εύκολο στόχο, λόγω εβραικής καταγωγής, οι κ.κ Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου επιχείρησαν να κρύψουν κάτω από το χαλί τις δικές τους ευθύνες.

Το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» παρουσίασε τα γεγονότα μέσα από την πραγματική τους διάσταση με την συνέντευξη της Μαρίας Παντελή.


Στην συνέχεια θα σας παρουσιάσουμε αποσπάσματα από την κατάθεση του δικηγόρου κ. Σταύρου Παπασταύρου, μέσα από τα οποία αποκαλύπτεται όλη η εργολαβία λάσπης που στήθηκε τόσο εναντίον του, όσο και σε βάρος των Μιωνή-Παντελή.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ>ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΠΙΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗΣ

Kύριε Πρόεδρε, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, γιατί μου δίνετε τη δυνατότητα σήμερα ενώπιον της επιτροπής σας να παρουσιαστούν τα πραγματικά γεγονότα γύρω από το πρόσωπό μου και έτσι να καταργηθεί μία προσπάθεια σπίλωσης και κατασυκοφάντησης που έχω δεχτεί.  Ερχόμενος σήμερα το πρωί στην επιτροπή σας διάβαζα στον ηλεκτρονικό τύπο ότι θα καταθέσει ο κ. Παπασταύρου, ο οποίος συγκαταλέγεται στον λογαριασμό των 550 εκατομμυρίων ακόμη και σήμερα. Αντιλαμβάνεσθε τι θέμα ηθικής τάξης δημιουργεί αυτό για μένα και την οικογένειά μου, για να μην πω τα θέματα ασφαλείας που αυτό δημιουργεί.

Πριν μπω στην ουσία της υπόθεσης, θα ήθελα να πω δυο λόγια για μένα. Είμαι δικηγόρος όπως σας είπα. Έχω σπουδάσει στην Ελλάδα και στην Αμερική. Έχω εργαστεί στην Αμερική. Επέστρεψα από την Αμερική και ασχολήθηκα με τη συμβουλευτική δικηγορία στον τομέα του εταιρικού δικαίου και στον τομέα του χρηματοπιστωτικού δικαίου. Διετέλεσα εταίρος και επικεφαλής του τραπεζικού τομέα και του τομέα κεφαλαιαγοράς σε μια μεγάλη δικηγορική εταιρεία και το 2008 με άλλους δύο συναδέλφους έκανα μία μικρότερη εξειδικευμένη δικηγορική εταιρεία. Τον Αύγουστο του 2012 έκανα αναστολή του επαγγέλματός μου, αναστολή της δικηγορίας και ανέλαβα τη θέση του προϊσταμένου του Γραφείου Ευρωπαϊκής Ένωσης και Διεθνών Σχέσεων στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Λίγο καιρό αργότερα παραιτήθηκα από τη θέση του Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας, εθελοντική θέση που είχα από το 2004.

Ο ορισμός μου ως Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων, ήταν σε συνέχεια της δραστηριότητας που είχα αναπτύξει στη δεκαετία του ’90. Σαν νεολαίος είχα εκλεγεί Πρόεδρος της Φοιτητικής Οργάνωσης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και αργότερα Πρόεδρος της νεολαίας της Ευρωπαϊκής Δημοκρατικής Ένωσης.

Όλα αυτά τα χρόνια εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα, είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και η δράση μου με τα κοινά ήταν εθελοντική.

Όσον αφορά την υπόθεση που με ρωτήσατε, δηλαδή για τη λίστα, για τον κ. Παπακωνσταντίνου, για το στικάκι, για όλους τους εμπλεκόμενους, δεν ξέρω απολύτως τίποτα. Δεν γνωρίζω τον κ. Παπακωνσταντίνου. Δεν έχω το στικάκι. Δεν γνωρίζω ποιοι χειρίστηκαν το στικάκι. Όλα αυτά τα ονόματα που έχω δει τις προηγούμενες ημέρες να εμφανίζονται ενώπιών σας, δεν τα γνωρίζω.

 Αυτό που γνωρίζω, όμως, είναι ότι το όνομά μου έχει εμφανιστεί ανακριβώς στον Τύπο να περιλαμβάνεται στη λίστα των 550 εκατομμυρίων. Φαντάζομαι, από την έρευνα που έχει κάνει η Επιτροπή, ότι είναι πια σαφές ότι δεν υπάρχει μία κατάθεση 550 εκατομμυρίων, αλλά είναι ένα άθροισμα αποθεματικών πέντε αμοιβαίων κεφαλαίων, αμοιβαίων κεφαλαίων αλλοδαπών, στα οποία η HSBC ήταν η τράπεζα θεματοφύλακας.

Η διαχειρίστρια εταιρεία των αμοιβαίων κεφαλαίων ήταν η CMA και η εταιρεία που ασκούσε το διαχειριστικό έλεγχο στα αμοιβαία κεφάλαια είναι η εποπτευόμενη εταιρεία Custom House στην Ιρλανδία.

Από τη δημοσίευση της λίστας των 550 εκατομμυρίων, νομίζω ότι είναι αυταπόδεικτο ότι το όνομά μου δεν αναφέρεται με κανένα τρόπο και με καμμία ιδιότητα. Δεν έχω καμία σχέση με τα 550 εκατομμύρια.

Η CMA, που ήταν διαχειρίστρια των αμοιβαίων κεφαλαίων, ήταν πελάτης μου. Εγώ, όμως, με τα 550 εκατομμύρια δεν έχω καμία σχέση. Δεν αναφέρεται το όνομά μου με οποιαδήποτε ιδιότητα. Άρα, είναι απόλυτα ανακριβές και τολμώ να πω ψευδές. Και το γεγονός ότι συνεχίζεται να λέγεται ακόμα και σήμερα, είναι ιδιαίτερα βλαβερό για μένα και για την οικογένειά μου, χωρίς να βάζω το θέμα της ασφάλειας –ξαναλέω- στην εποχή που είμαστε.

Επίσης ανακριβώς έχει παρουσιαστεί ότι είμαι συνδιαχειριστής των αμοιβαίων κεφαλαίων. Και αυτή είναι άλλη μία κατηγορία που έχει δημοσιοποιηθεί. Η εταιρεία που διαχειριζόταν τα αμοιβαία κεφάλαια, η CMA, ήταν πελάτης μου. Ήμουν ανεξάρτητος εξωτερικός δικηγόρος, δεν είχα καμία εξουσία διαχείρισης.

Το 2006, η εταιρεία εξαγοράστηκε από την τράπεζα EFG, που ήταν εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Ζυρίχης, από τον όμιλο Λάτση. Με την εξαγορά της εταιρείας έκανα ένα συμβόλαιο με την  EFG και την CMA -ένα συμβόλαιο παροχής συμβουλών, consultancy agreement- που ρητά ορίζει ότι δεν έχω δικαίωμα εκπροσώπησης, δεν έχω δικαίωμα δέσμευσης, δεν έχω δικαίωμα υπογραφής, ότι μου απαγορεύεται να δεσμεύω την εταιρεία. Επίσης, ρητά ορίζει ότι μπορώ να έχω άλλους πελάτες. 

Συνεπώς, είναι σαφές ότι δεν έχω καμμία μα καμμία εξουσία διαχειριστικής πράξης. Άρα, δεν θα μπορούσα να ασκώ διαχείριση ή συνδιαχείριση.

Επειδή η εταιρεία που αγόρασε την CMA ήταν εισηγμένη τράπεζα και είχε ένα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τα εποπτικά θέματα, προκειμένου να μη δημιουργηθεί κάποια επισφάλεια στο χρηματιστήριο, μου δόθηκε ένας τίτλος κύρους, Deputy CEO, Legal Counsel, ένας τίτλος που μου επέτρεπε να συντονίζω τους εξωτερικούς δικηγόρους της εταιρείας, ο οποίος, όμως δεν είχε κανένα μα κανένα εκτελεστικό περιεχόμενο ή διαχειριστική εξουσία.

Δεν συμμετείχα σε κανένα από τα τέσσερα όργανα διοίκησης της εταιρείας, ούτε στο Διοικητικό Συμβούλιο, ούτε στο Εκτελεστικό Συμβούλιο, ούτε στην Επενδυτική Επιτροπή, ούτε στο Ανώτατο Συμβούλιο Διοίκησης.

Άρα, ούτε έχω σχέση με τα 550 εκατομμύρια, ούτε είμαι συνδιαχειριστής των αμοιβαίων κεφαλαίων.

Το όνομά μου, εμφανίζεται στη λίστα, σε έναν εταιρικό λογαριασμό εταιρείας πελάτη μου. Και εμφανίζεται όχι ως ιδιοκτήτη, αλλά ως πληρεξουσίου.

Ο πελάτης μου ο οποίος ήταν στενός προσωπικός, οικογενειακός φίλος μου ζήτησε να έχω πληρεξούσιο στον λογαριασμό του προκειμένου να μπορώ να έχω πρόσβαση στο λογαριασμό και να εκτελέσω, να διαχειριστώ τις εντολές του, εάν επέρχονταν κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες που είχαν να κάνουν με προσωπικά του θέματα, από το 2005 μέχρι το 2011.

Όταν έπαψαν να ισχύουν αυτές οι συνθήκες, έπαψε να υπάρχει και ο λόγος να έχω πρόσβαση στο λογαριασμό. Ο πελάτης μου μετέφερε από τον εταιρικό του λογαριασμό στον προσωπικό λογαριασμό του το ποσό και έκλεισε ο λογαριασμός.

Συνεπώς στα 550 εκατομμύρια δεν έχω καμία σχέση. Στα 5,3 εκατομμύρια έχω σχέση όχι όμως ως ιδιοκτήτης, αλλά ως πληρεξούσιος. Η μόνη σχέση ιδιοκτησιακή που έχω είναι σε έναν κλειστό μηδενικό λογαριασμό.

Άρα, είχα μια διαδρομή αναφορικά με το όνομά μου από 550 εκατομμύρια, στα οποία δεν έχω καμία σχέση, σε 5, 3 εκατομμύρια στα οποία έχω αλλά όχι ως ιδιοκτήτης, αλλά ως πληρεξούσιος και το τελικά στο μηδέν που είμαι ιδιοκτήτης.

 Σε όλη αυτή τη διαδρομή όμως, εγώ έχω πληγεί προσωπικά, επαγγελματικά, οικογενειακά και ελπίζω ότι η σημερινή συνεδρίαση θα επιτρέψει όλο αυτό να σταματήσει. Γιατί, είμαι σίγουρος ότι η Επιτροπή σας πέρα από την αποκάλυψη των ενόχων έχει ως υποχρέωση να προστατεύσει και τους αθώους.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΤΟ "ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ"

"Eίναι ανήθικο και πρόστυχο να λένε ότι περνάω όμορφα στη Γαλλία και ότι κάνω διακοπές ενώ αγωνιζόμαστε με τον άντρα μου καθημερινά για να σταθούμε στα πόδια μας. Εάν είσαι δημοσιογράφος, κάνε έρευνα και μετά γράψτο. Ήμουν μια απλή υπάλληλος, μισθωτή για 17 ολόκληρα χρόνια, τίποτε παραπάνω…”

Μαρία Παντελή. “Η γυναίκα των 550 εκατ. της λίστας Λαγκάρντ”, σύμφωνα με τον προσφιλή χαρακτηρισμό των εγχώριων ΜΜΕ.

Την συναντήσαμε λίγο μετά την κατάθεσή της στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής και λίγο πριν πετάξει πίσω στην νέα της πατρίδα μια óμορφη πόλη κάπου στη Νότια Γαλλία.

Ακόμη κουβαλούσε πάνω της τα σημάδια της ψυχικής ταλαιπωρίας παρότι ένιωθε πλέον μια απίστευτη δικαίωση.

Κατάθετε για ώρες ολόκληρες στην Προανακριτική.

Είχε νυχτώσει όταν βγήκε στην Βασιλίσσης Σοφίας αλλά μέσα της ήλπιζε πως ξημέρωνε μια νέα ζωή, πίστευε πως κατάλαβαν και πως πλέον θα σταματήσει η βιομηχανία λάσπης σε βάρος της. Δεν είναι τυχαίο πως στα ΜΜΕ αμέσως μετά την κατάθεσή της σταμάτησαν τα σενάρια συνομωσίας που με το στανιό επεδίωκαν να την ταυτίσουν με την Μαργαρίτα Παπανδρέου.

-Πως προέκυψε η “σχέση” σου με την  Μαργαρίτα Παπανδρέου;

“Είναι τρελό αυτό που έγινε. Γι’ αυτό με τρόμαξε κιόλας, για να σας πω και την αλήθεια. Γιατί –λέω- αν είναι ικανοί να βγάζουν όλα αυτά τα ψέματα, είναι ικανοί για όλα αυτοί οι άνθρωποι. Τι έκαναν δηλαδή; Κάθονταν ένα βράδυ κι έπιναν τα ουϊσκάκια τους και έλεγαν «τι να βγάλουμε; Τι να βγάλουμε που να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη και ξεφούρνισαν όλο αυτό. «Τι να βρούμε, τι να βρούμε, τι να πούμε που να αποσυντονίσουμε τον κόσμο. Χα, Μαργαρίτα Παπανδρέου! Χα, Μαρία Παντελή! Οι δημοσιογράφοι; Οι Λέκκες; Ποιος ξέρει; Ο Λέκκας –λέει- το ψιθύρισε στον έτσι, στο γιουβέτσι. Ο Παπακωνσταντίνου έτσι αλλιώς κι αλλιώτικα. Τι πράγματα είναι αυτά; Και βγήκα εγώ η Μαρία Παντελή, μια απλή υπάλληλος. Ίσως γι’ αυτό κιόλας στοχοποιήθηκα, γιατί δεν είχε κανείς να φοβηθεί τίποτα από μένα, γιατί ήμουν το εύκολο θύμα. Δεν είχα ούτε δύναμη για να μπορέσω να επηρεάσω κάποιον, ούτε τίποτα. Και με κρέμασαν στα μανταλάκια. «Μ.Π». «Μαργαρίτα Παπανδρέου». «Μαρία Παντελή».Το βρήκαν και το έβγαλαν. Ήρθε κανένας να πει «εγώ δεν είπα τέτοιο πράγμα» και να πει «συγγνώμη, κυρία Παντελή». Πρωτοσέλιδο έγινα. Εις βάρος μου, έβγαλαν χιλιάδες ευρώ όλες αυτές οι εφημερίδες. Βγήκε κανείς να μου ζητήσει πρωτοσέλιδη συγγνώμη για όλο αυτό που έχω τραβήξει εγώ και η οικογένειά μου τους τελευταίους μήνες; Κανένας. Που είναι όλοι αυτοί; Ας έρθει κάποιος μπροστά μου  να πει «εσύ έχεις πεντακόσια πενήντα εκατομμύρια κι από πίσω σου είναι η Μαργαρίτα Παπανδρέου». Ας έρθει εδώ αυτός. Ποιος είναι αυτός; Ήρθε κάποιος εδώ και σας είπε, ότι «ναι, εγώ το είπα αυτό»;

H Mαρία μιλάει και νομίζεις ότι πρόκειται για έκρηξη ηφαιστείου. Είναι τόση η αγανάκτηση για όλα όσα έχουν προηγηθεί με αποτέλεσμα όπως μας λέει να την κάνουν να φοβάται για την οικογένιά της, για τα παιδιά της.

«Φωτογράφιζαν το σπίτι που έμενα 10 χρόνια στην Αθήνα, το σπίτι που γεννήθηκαν τα παιδιά μου, που πέρασα 10 ολόκληρα χρόνια της ζωής μου και έγραφαν «ιδού η παράγγα της λίστας Λαγκάρντ» αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για «βιτρίνα».“Πήγαν να συνδέσουν  ακόμη και την απόφαση της οικογένειας να μετακομίσουμε με την λίστα Λαγκάρντ. Κάτι που προγραμματίζαμε ενάμισι χρόνο και που δεν κρύψαμε ποτέ από κανέναν".

«Εμένα δεν με πείθετε ότι φύγατε τυχαία από την Ελλάδα...» της πέταξε κάποιος από τους βουλευτές της Προανακριτικής.

Η Μαρία ήταν αποστομωτική:

-Φύγαμε γιατί εκεί βρήκε δουλειά ο σύζυγός μου, γιατί υπάρχουν καλά δημόσια σχολεία, γιατί τα παιδιά μου μιλάνε ήδη 3 γλώσσες. Η κόρη μου έβλεπε όνειρο τις προάλλες και μιλούσε αγγλικά και γαλλικά στον ύπνο της. Γιατί ζούμε σε μια πολιτισμένη χώρα.... Αν μπορείτε κάντε το κι εσείς...»

Η ίδια είναι καταπέλτης και για εκείνους που επειχείρησαν να την εμπλέξουν σε υποθέσεις μαύρου πολιτικού χρήματος.

“Τι θέλουν να μου πουν, δηλαδή; Ότι υπάρχει μαύρο πολιτικό χρήμα, πού; Ότι η EFG International , μια Τράπεζα που ήταν εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Ελβετίας, έκανε ξέπλυμα χρημάτων; Αυτό θέλουν να μου πουν; Ας πάνε να το ψάξουν.

Εγώ δεν το πιστεύω αυτό. Εγώ, δούλευα σε μια εταιρία η οποία ήταν αναγνωρισμένη στο χώρο της, αγοράστηκε από την EFG International του ομίλου Λάτση, οπότε όποιος πιστεύει ότι αυτή η εταιρία έκανε ξέπλυμα χρημάτων –δημοσιογράφος ή πολιτικός, - ας πάει στον κ. Λάτση να του το πει κατά πρόσωπο. Σε μένα το λέει, που ήμουν υπάλληλος;  Ας πάει να τον ρωτήσει «Έκανες ξέπλυμα, άνθρωπε μου;». 

ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

«Ο κ. Παπακωνσταντίνου ήταν ο πρώην Υπουργός Οικονομικώνκαι ο υπεύθυνος της λίστας και ήταν αυτός σαν πρώην Υπουργός Οικονομικών και υπεύθυνος της λίστας που βγήκε στο κανάλι και μίλησε και αναφέρθηκε μόνο στο δικό μου όνομα. Ίσως ήθελε να αποπροσανατολίσει και την κοινή γνώμη και να ασχοληθούν όλοι με κάποιον ο οποίος δεν μπορούσε να του κάνει και τίποτα στο φινάλε όπως ήμουν εγώ γιατί ούτε δύναμη είχα, ούτε γνώριζα κανέναν, ούτε μπορούσα να τον τρομάξω. Οπότε σου λέει «πάρε αυτήν». Δεν είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να βγαίνει τον Ιανουάριο του 2013 στην εκπομπή της κ. Στάη και μπροστά σε χιλιάδες τηλεθεατών το μόνο όνομα που αναφέρει να είναι το δικό μου όνομα «ο περίφημος λογαριασμός που ‘χε ένα όνομα συγκεκριμένο, είναι γνωστό, έχει δημοσιευτεί, η κα. Μαρία Παντελή.....αυτός ο λογαριασμός είχε 550 εκατομμύρια δολάρια

 Αυτός ο ίδιος το είπε. Από το στόμα του βγήκαν αυτές οι λέξεις: «η Μαρία Παντελή με τα 550 εκατομμύρια».Τον κατηγορώ γιατί χειρίστηκε τη λίστα με τρόπο παράνομο και επιπόλαιο , γιατί έδωσε σε έναν συνεργάτη του την επεξεργασία της λίστας, ο οποίος δεν μπορούσε να κατανοήσει την έννοια των φράσεων και λέξεων που διάβαζε, τι είναι το Internet User, τι είναι το Beneficial Owner,  με αποτέλεσμα να με εκθέσει ανεπανόρθωτα, να βγω σαν δικαιούχος των 550 εκατομμυρίων…”

Στη διάρκεια της κατάθεσής της στην Προανακριτική, σε σχόλιο της κ. Κωνσταντοπούλου σχετικά με συνέντευξη της Μαρίας στο Hot Doc, πώς αυτή μια απλή υπάλληλος δείχνει να ταυτίζεται με τον κ. Μιωνή τον πρώην ιδιοκτήτη της εταιρείας , η απάντηση της ήταν "Ναι, γιατί εγώ και ο κ. Μιωνής είμαστε αυτοί που τους τελευταίους μήνες κάποιοι άνθρωποι που εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα, μας στοχοποίησαν. Ό,τι διάβαζα στις εφημερίδες, ήταν Μαρία Παντελή, Σάμπυ Μιωνής. Γι’ αυτόν τον λόγο ταυτίστηκα ίσως στη συνέντευξή μου μαζί του."

Και προσθέτει ότι ο κ. Μιωνής είναι ένας άνθρωπος έξυπνος και ταλαντούχος και πως θεωρεί τιμή της που δούλεψε μαζί του. "Ήταν πάντα καλός με όλους τους υπάλληλους και άλλωστε ήμασταν όλοι νέοι άνθρωποι που δεν πιστεύαμε στις ταξικές διαφορές".

Σε ερώτηση που της τέθηκε σχετικά με τον κ. Παπασταύρου,  η Μαρία απάντησε πως ήταν εξωτερικός δικηγόρος της εταιρίας. "Όσες φορές έτυχε να συναντηθούν οι δρόμοι μας,  ήταν ένας άνθρωπος απλός, ευγενικός και πάντα με το χαμόγελο. Φαντάζομαι είναι στο στόχαστρο κι αυτός για πολιτικούς λόγους".

Ευχάριστο διάλειμμα για την Μαρία Παντελή την μέρα που βρέθηκε στην Προανακριτική ήταν ο καυγάς του Προέδρου Μαρκογιαννάκη με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, μερικά ενσταντανέ του οποίου απολαύσαμε όλοι μας εκείνες τις μέρες στα παραπολιτικά των εφημερίδων.

Τέλος καλό, όλα καλά θα μπορούσαμε να πούμε για μια γυναίκα της διπλανής πόρτας που έγινε "διάσημη" επειδή κάποιοι νοσηροί εγκέφαλοι βρήκαν βολική την σύμπτωση των αρχικών της μ΄εκείνα της κ. Μαργαρίτας Παπανδρέου. Θυμηθείτε ότι για ένα διάστημα κάποιοι υποστήριζαν ότι η Μαρία είναι φανταστικό πρόσωπο, ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχει.

Η αλήθεια είναι ότι η Μαρία, αυτή τη στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, στην αγκαλιά της οικογένειας της κτίζει την νέα της ζωή  σε μια γωνιά της Ευρώπης "οι κάτοικοί της οποίας αγαπούν τους Ελληνες και την ιστορία τους". ..

 http://kourdistoportocali.com/articles/20423.htm
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ