2013-04-21 19:09:58
Φωτογραφία για Νίκη για την Παναχαϊκή απέναντι στον Eθνικό Γαζώρου
Δίκαιη νίκη 2-0, σήμερα για την Παναχαϊκή απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου σε ματς για την 35η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής, που έγινε στο γήπεδό της.

Ένα δίλεπτο ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στους "κοκκινόμαυρους", οι οποίοι στο πρώτο μέρος είχαν την αγωνιστική υπεροχή ωστόσο αυτό δεν συνδυάστηκε με το γκολ, κάτι που ήρθε στην επανάληψη.

Πιο συγκεκριμένα στο 65' μετά από σέντρα του Σπίνουλα ο Ν' Τζιοντό ήταν αποδέκτης της μπάλας και πίσω από την άμυνα του Εθνικού δεν δυσκολεύτηκε σε κενή εστία να κάνει το 1-0 με πλασέ.

Δύο λεπτά αργότερα στο 67' ο Δημήτρης Κοιλιάρας κέρδισε την μπάλα στο κέντρο έδωσε με την μια στον Πάμποε και εκείνος με βολέ έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε 2-0.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυντάνης): Πίτκας, Ν' Τζιοντό (86' Περεϊρα), Σπίνουλας, Βάντερσον, Κοκκίνης, Παμπόε (84' Χοτζάλι), Βασιλαντωνόπουλος, Βοσκόπουλος, Γ. Κοιλιάρας, Δ. Κοιλιάρας (70' Πλέγας), Ρεκλείτης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βαλσαμάκης, Γεωργιάδης, Μαχαιρούδης, Καπιάς (45' Μουσικάκης), Σαββίδης, Κουκόλης, Κομνινάκης (69' Γαιτατζής), Μερεσιώτης, Γκόγκας, Κωνσταντινίδης Σ. (73' Β. Κωνσταντινίδης).
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ