2013-04-22 09:45:34
Φωτογραφία για Πάτρα: O απίστευτος διάλογος του τσαντάκια με το θύμα του έξω από εκκλησία
Απίστευτη θρασύτητα ενός... καλοβαλμένου νεαρού μοτοσικλετιστή τσαντάκια ο οποίος «χτύπησε» το πρωί της Κυριακής (21-04-2013) στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου. Θύμα του μία ηλικιωμένη γυναίκα η οποία γύριζε στο σπίτι της από την εκκλησία.

Φορούσε αρκετά χρυσαφικά και ο νεαρός που είχε σταματήσει με τη μηχανή του δήθεν για να ανάψει τσιγάρο άρχισε να την συμβουλεύει λέγοντάς της ότι... «ήταν επικίνδυνο να κυκλοφορεί με τόσο χρυσαφικό πάνω της». Ότι δεν έπρεπε να φοράει τόσες αλυσίδες, βραχιόλια και σκουλαρίκια γιατί θα προκαλούσε τους κλέφτες που θα την χτυπούσαν και ότι για όλα αυτά ήταν καλύτερα να τα βγάλει και να τα βάλει στην τσάντα της.

Η άτυχη γιαγιά εμπιστεύτηκε τον φαινομενικά ευγενικό νεαρό και του είπε: «Έχεις δίκιο παιδί μου». Που να φανταζόταν ότι με το που θα έκανε αυτό που της έλεγε, ο δικυκλιστής θα άρπαζε την τσάντα και θα το ‘σκαγε, παίρνοντας μαζί όλα τα κοσμήματά της!

Σύμφωνα με το dete, η ηλικιωμένη έβαλε τις φωνές αλλά ήταν πια αργά. Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση...
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ