2013-04-22 13:43:51
Φωτογραφία για Πρόστιμο σε Σουάρες για το δάγκωμα στον Ιβάνοβιτς
Ο Λουίς Σουάρες τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο από τη Λίβερπουλ για το δάγκωμα στον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς και ζήτησε τα χρήματα να δοθούν στις οικογένειες των θυμάτων του Χίλσμπορο. Μαθήματα διαχείρισης θυμού του προσφέρει ο Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.

Μπρένταν Ρότζερς και Ίαν Έιρ (προπονητής και διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος) κατέκριναν την ενέργεια του Λουίς Σουάρες με δηλώσεις τους μετά το τέλος του αγώνα με την Τσέλσι, αλλά η Λίβερπουλ δεν έμεινε εκεί.

Μία μέρα μετά οι "κόκκινοι" αποφάσισαν να επιβάλουν και χρηματικό πρόστιμο στον Ουρουγουανό για το δάγκωμα στον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς.

Την είδηση γνωστοποίησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter o πρώτος σκόρερ της Premier League, ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα και μία ακόμη είδηση, την επιθυμία του να πάνε τα συγκεκριμένα χρήματα στις οικογένειες των θυμάτων του Χίλσμπορο.

Συγκεκριμένα έγραψε: "Για την απαράδεκτη χθεσινή συμπεριφορά μου ο σύλλογος με τιμώρησε σήμερα. Ζήτησα να δοθούν αυτά τα χρήματα στον σύλλογο που υποστηρίζει τις οικογένειες των θυμάτων του Χίλσμπορο για τη στενοχώρια που προκάλεσα στους οπαδούς της Λίβερπουλ και στον Ιβάνοβιτς".

Από εκεί και πέρα, ο Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (PFA) επιβεβαίωσε πως προσφέρει στον Σουάρες μαθήματα διαχείρισης θυμού, καθώς ο 26χρονος έχει δείξει αρκετές φορές στο παρελθόν πως δεν έχει μάθει να κρατάει τα νεύρα του. Ο εκτελεστικός διευθυντής του Συνδέσμου, Γκόρντον Τέιλορ δήλωσε επ' αυτού:

"Δεν υπάρχει αμφιβολία για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, γι' αυτό είναι τόσο απογοητευτικό και ντροπιαστικό όταν απογοητεύει τον εαυτό του. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στη διαχείριση θυμού. Έχουμε εκπαιδευμένους συμβούλους σε αυτόν τον χώρο και θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη Λίβερπουλ και στον παίκτη προκειμένου να βελτιωθεί".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ