2013-04-22 19:38:04
Φωτογραφία για «Οι αντοχές της κοινωνίας έχουν προ πολλού εξαντληθεί»
Για τα «καταστροφικά αποτελέσματα» που θα έχει για την κοινωνία «η συνέχιση με ακόμα μεγαλύτερη ένταση της ίδιας ακριβώς μνημονιακής συνταγής» προειδοποιεί... ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το πολυνομοσχέδιο που φέρνει στη Βουλή η κυβέρνηση.

«Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για τη νέα μεγάλη εθνική επιτυχία της ολοκλήρωσης των διαπραγματεύσεων και των υποσχέσεων του πρωθυπουργού για ανάκαμψη, η σκληρή μνημονιακή πραγματικότητα των απολύσεων, του χαρατσιού της ΔΕΗ, της αναλγησίας για τα χρέη των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, επανέρχεται δριμύτερη», επισημαίνει η Κουμουνδούρου.

«Σε τι ακριβώς έρχεται να απαντήσει το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης; Στο έλλειμμα των 4 δισ. των ασφαλιστικών ταμείων; Στην εκτίναξη της επίσημης ανεργίας στο 27,2%; Στη μείωση κατά 3,1 δις του διαθέσιμου εισοδήματος των πολιτών, κατά το 4ο τρίμηνο του 2012;», διερωτάται.

Υπογραμμίζει τέλος ότι οι αντοχές της κοινωνίας «έχουν προ πολλού εξαντληθεί», επαναλαμβάνοντας ότι η μόνη διέξοδος μπορεί να έρθει «μέσα από την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ