2013-04-22 20:54:03
Φωτογραφία για «Το μεγάλο ξεπούλημα της Ελλάδας»
Με ένα άρθρο διόλου τιμητικό για τη χώρα μας, η βρετανική εφημερίδα Telegraph λοιδορεί τις προσπάθειες της κυβέρνησης να προχωρήσει σε κάποιες αποκρατικοποιήσεις. Το άρθρο έχει τίτλο «Το μεγάλο ξεπούλημα της Ελλάδας», ενώ το υπογράφει... η δημοσιογράφος Χάριετ Αλεξάντερ.

Η αρθρογράφος καταμετράει τα ακίνητα που βγαίνουν στο σφυρί, ανάμεσα σε αυτά ισχυρίζεται πως ανήκουν το γήπεδο του γκολφ λίγα μίλια μακριά από την παραλία της Αφάντου στη Ρόδο, αναφέρει επίσης και στην πρόσφατη πώληση του Σκορπιού, του νησιού του Ωνάση, καθώς και την αγορά έξι νησιών έναντι 7 εκατ. λιρών από τον Εμίρη του Κατάρ. 

Παράλληλα, επισημαίνει: «Διατίθεται προς πώληση το ανάκτορο της Κέρκυρας, όπου γεννήθηκε ο Πρίγκιπας Φίλιππος και για το οποίο η κυβέρνηση υπερηφανεύεται στην ιστοσελίδα της ότι είναι δίπλα στην έκταση που ανήκει στη δυναστεία Ρόθτσιλντ». Ακόμη, κάνει λόγο για το λιμάνι του Πόρου βρίσκεται επίσης στη διάθεση της κυβέρνησης προς εκμετάλλευση, καθώς επίσης και το κτίριο της ελληνικής πρεσβείας στο Holland Park του Λονδίνου, προς 22 εκατομμύρια λίρες.
iapopsi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ