2013-04-22 20:42:03
Φωτογραφία για Ψάχνουν αυτούς που πυροβόλησαν το αμάξι του καθηγητή
Ένας πυροβολισμός στο παρ-μπριζ και άλλος ένας στο πίσω τζάμι του αυτοκινήτου του επίκουρου καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης έχει προβληματίσει... από το πρωί τις διωκτικές αρχές του Ηρακλείου. 

Ο 45χρονος οικογενειάρχης καθηγητής, βρήκε το αυτοκίνητο του σε αυτή την κατάσταση, σήμερα λίγα λεπτά μετά τις 8:30 το πρωί, ενώ ξεκινούσε για τη δουλειά του. Αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο προκειμένου να δει τι είχε συμβεί. Το αυτοκίνητο έφερε τα σημάδια από δύο πυροβολισμούς, τους οποίους είχε δεχτεί εκεί που ήταν σταθμευμένο κατά τη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά του Ηρακλείου.

Άνδρες του Α ΑΤ του Ηρακλείου άρχισαν να παίρνουν καταθέσεις και πληροφορίες και δεν άργησαν να διαπιστώσουν ότι οι πυροβολισμοί ακούστηκαν γύρω στις 4 τα ξημερώματα. Την ίδια στιγμή και στα πλαίσια της προανάκρισης, ο ίδιος ο καθηγητής υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει για ποιους λόγους μπορούσε κάποιος να στραφεί εναντίον, ούτε είχε διαφορές με κανένας έτσι ώστε να βγουν όπλα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο καθηγητής εμφανίστηκε στο τμήμα αργά το μεσημέρι προκειμένου να δώσει κατάθεση για το σκηνικό έξω από το σπίτι του.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ