2013-04-22 21:11:55
Φωτογραφία για Περί της παραίτησης του διοικητή του ΟΑΕΔ, Ηλία Κικίλια
Η υπόθεση του διοικητή του ΟΑΕΔ, Ηλία Κικίλια και της απομάκρυνσής του ή όχι από τη θέση του, έγινε αίφνης θέμα μέγιστης σημασίας. Το ΠΑΣΟΚ, μάλιστα, μίλησε για ντροπή και απαίτησε να μάθει αν όντως υπάρχει θέμα απομάκρυνσης του κ. Κικίλια. Δηλαδή είμαστε να τρελαινόμαστε τελείως.

Αντί να ασχολούμαστε με την ίδια την ανεργία που έχει φτάσει στο 30% ασχολούμαστε με το ποιος θα είναι διοικητής και αν θα απομακρυνθεί. Προφανώς και είναι θέμα αν απομακρύνεται για λόγους πολιτικούς.

Αλλά από την άλλη, αν δε μπορεί να συνεργαστεί με τον υπουργό που εποπτεύεται πώς θα γίνει σωστή δουλειά; Είναι δυνατόν να συνυπάρχει ένας διευθυντής με το αφεντικό αν σκοτώνονται κάθε λίγο και λιγάκι;

Κάποιοι κατηγορούν τον κ. Κικίλια ότι κάνει τα δικά του παιχνίδια με τα προγράμματα ανεργίας που διαχειρίζεται. Κάποιοι άλλοι ότι δεν «πλακώθηκε» με τον κ. Βρούτση, αλλά με συνεργάτη του υπουργού.

Περί όνου σκιάς. Ποιος ασχολείται όταν υπάρχουν δύο εκατομμύρια Ελληνες άνεργοι; Επιτέλους, ας σταματήσουν κάποιοι να ασχολούνται με τα ελάσσονα και ας ασχοληθούν με τα σοβαρά. Νοιάστηκε κανένας άνεργος για το ποιος θα κάνει αυτό που πρέπει για την ανεργία;

Ο κόσμος αναζητά λύσεις στα αδιέξοδά του κι όχι κομματικά ή προσωπικά παιχνίδια.

πηγή: antinews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ