2013-04-22 21:09:02
Φωτογραφία για MG3 2013: Η MG επιστρέφει στην ευρωπαϊκή αγορά με ένα supermini αξιώσεων
Την έκθεση αυτοκινήτου της Σαγκάη επέλεξε η MG προκειμένου να παρουσιάσει το ευρωπαϊκών προδιαγραφών MG3. Με αυτό η άλλοτε βρετανική μάρκα και πλέον κινέζικη, θα ξεκινήσει εκ νέου την προσπάθειά της για να κατακτήσει... μερίδιο από τις πωλήσεις σε μία εκ των ανταγωνιστικότερων κατηγοριών της ευρωπαϊκής αγοράς.

Το MG3 θα παραχθεί αποκλειστικά ως πεντάθυρο, με το μήκος του αμαξώματός του να φτάνει τα 4.015mm, το πλάτος τα 1.728mm και το ύψος τα 1.520mm. Διαστάσεις φυσιολογικές για την κατηγορία. Όσον αφορά το μεταξόνιό του αυτό ανέρχεται στα 2.520mm.

Το προσθιοκίνητο MG3 θα εφοδιάζεται με ατμοσφαιρικό, τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.5lt ο οποίος θα αποδίδει 105ps.

Αισθητικά, στο αμάξωμα του MG3 συναντούμε στοιχεία από διάφορα supermini με το συνολικό αποτέλεσμα πάντως να είναι αποδεκτό. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι της MG έχουν θέσει τον πήχη ψηλά, καθώς θεωρούν πως θα μπορέσουν να ανταγωνιστούν ακόμη και το Mini One με το MG3. Μένει να δούμε αν είναι ρεαλιστές ή αιθεροβάμονες.

Το μοντέλο με το οποίο θα ξεκινήσει το comeback της η MG θα παράγεται στο Birmingham της Αγγλίας και η διάθεσή του θα ξεκινήσει το τελευταίο τρίμηνο του 2013.
peritroxon.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ