2013-04-23 04:11:04
Φωτογραφία για Θα ζητήσει Κίβου η Γαλατασαράι
Οι σχέσεις των δύο συλλόγων είναι ιδιαίτερα καλές από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ήρθαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Γουέσλεϊ Σνάιντερ. Αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η διοίκηση της Γαλατασαράι, προκειμένου να εξασφαλίσει τη μετακίνηση του Κρίστιαν Κίβου από την Ίντερ, όπως αποκαλύπτει ιταλική ιστοσελίδα που ασχολείται με μεταγραφικά θέματα.

Ο Ρουμάνος αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2015, αλλά τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρείται από συνεχείς τραυματισμούς και δεν έχει καταφέρει να προσφέρει τα αναμενόμενα στους «νερατζούρι». Τα προβλήματα αυτά, σε συνδυασμό με την ηλικία του, ενδέχεται να διευκολύνουν τη μεταγραφή αυτή, αφού θεωρείται δύσκολο να τεθεί «βέτο» από τη μεριά του προπονητή για την αποχώρηση του παίκτη.

Η διοίκηση της Γαλατασαράι αναμένεται να κάνει τις πρώτες επαφές της με τον πρόεδρο της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι εντός των επόμενων ημερών, ενώ δεν αποκλείεται αντιπροσωπεία των Τούρκων να ταξιδέψει στο Μιλάνο.

Αυτό, πάντως, που δεν γίνεται γνωστό είναι η στάση που θα κρατήσει ο Κρίστιαν Κίβου, ο οποίος δεν έχει ανοίξει, ακόμα, τα χαρτιά του σχετικά με το μέλλον του.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ