2013-04-23 04:20:11
Φωτογραφία για Tόμας Πρωτόπαππας: Γιατί δεν βγάζουν μια επίσημη ανακοίνωση;
Ολον αυτό τον καιρό έχουν γραφτεί χιλιάδες άρθρα για τον Τόμας Πρωτόπαπα και επίσης χιλιάδες είναι τα μηνύματα απλών ανθρώπων στα κοινωνικά δίκτυα που ελπίζουν σε ανάκμψη του αγαπημένου τους ηθοποιού. Ομως τίποτα δεν έχει δοθεί επίσημα. Οτι διαρρέει, ακριβώς διαρρέει και η ενημέρωση του κόσμου που κατα τα άλλα είναι στο πλευρό του Τόμας και συμπάσχει με τους γονείς του γίνεται με το σταγονόμετρο.

Θα έλεγε κανείς, "Αυτό είναι το ζητούμενο;". Σίγουρα όμως θα μπορούσε να διασφαλίσει την ακρίβεια όσων τελικά γράφονται. Μόνο ο θείος του Τόμας έχει συμβάλλει θετικά στην ενημέρωση του κόσμου που θέλει να μάθει για τις εξελίξεις στην υγεία του ηθοποιού.

Οι γονείς του έχουν "γονατίσει" ψυχολογικά αλλά δεν το βάζουν κάτω.Σε κώμα στην Εντατική του ΚΑΤ, παραμένει μετά από 1,5 σχεδόν μήνα ο 25χρονος ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας.

Η ιστορία του άτυχου νέου έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.


Συγγενείς, συνάδελφοι, φίλοι αλλά και θαυμαστές του, δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο Τόμας βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση. Σύμφωνα με τον θείο του, Γιώργο Πρωτόπαπα, «είναι μια κατάσταση που μπορεί να κρατήσει χρόνια».

Μάτια κλαμμένα και πρόσωπα θλιμμένα, είναι οι εικόνες που συναντά κανείς στο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται ο γνωστός ηθοποιός και όλοι περιμένουν ένα σημάδι. Περιμένουν να γίνει το θαύμα και ο Τόμας να ξυπνήσει ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

Ηταν λίγο μετά τις 8.00 το πρωί, όταν ο 25χρονος Τόμας Πρωτόπαπας οδηγούσε στην Αττική οδό, κατευθυνόμενος στο πρώτο γύρισμα της εκπομπής «Dr Cook», με παρουσιαστή τον Γιάννη Λουκάκο, όταν ένα διερχόμενο όχημα -οι πληροφορίες κάνουν λόγο για βαν της Αττικής Οδού- έπεσε επάνω του.

«Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή και ο Τόμας έχασε τις αισθήσεις του. Ηρθε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο ΚΑΤ», λέει άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος του νεαρού ηθοποιού Τόμας Πρωτόπαπα, μέσα από το νοσοκομείο. «Υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση στο κεφάλι, αφού είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και, αυτή τη στιγμή, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οι δύο του γονείς, σε πολύ άσχημη κατάσταση, έχοντας σχεδόν καταρρεύσει, παραμένουν στο πλευρό του -όπως και η υπόλοιπη οικογένειά του, πολλοί φίλοι του, αλλά και ο προπονητής του στην πυγμαχία, Νίκος Ανδρεάδης», συνεχίζει η ίδια πηγή.

Χθες, Σάββατο, ο Τόμας Πρωτόπαπας πέρασε σχεδόν όλη του τη μέρα στον ιππικό όμιλο «Mega sports» στο Τατόι, όπου φωτογραφήθηκε από την Ολυμπία Κρασαγάκη για το επόμενο τεύχος του «Down Town» Κύπρου. «Ηταν ιδιαίτερα ευδιάθετος, ενώ, όπως πάντα, ήταν πολύ ευγενικός με όλους.

Ο Τόμας Πρωτόπαπας είναι ένα υπέροχο παιδί που πάντα κερδίζει τη συμπάθεια όλων και το μόνο που εύχομαι είναι όλα να πάνε καλά», αναφέρει στο Yupiii άλλο άτομο, που βρισκόταν στο χώρο της φωτογράφισης.

Δυστυχώς, τα νέα για την κατάσταση της υγείας του παραμένουν απαισιόδοξα. «Μόνο ο Θεός ξέρει αν θα τα καταφέρει ο Τόμας Πρωτόπαπας. Οι γιατροί λένε πάντως πως η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή», συνεχίζει η πρώτη πηγή, τη στιγμή που πληροφορίες αναφέρουν πως ο νεαρός ηθοποιός θεωρείται κλινικά νεκρός έπειτα από το τροχαίο.

Σοκαρισμένοι είναι και οι συνάδελφοι και οι φίλου του που δεν έχουν σταματήσει να στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης μέσω του twitter. Οπως οι Χρήστος Βασιλόπουλος, Αργύρης Αγγέλου, Αγγελική Δαλιάνη και η Χριστίνα Πολίτη στέλνουν τις δικές τους ευχές για να πάνε όλα καλά!

Αυτό είναι το αυτοκίνητο του νεαρού ηθοποιού Τόμας Πρωτόπαπα, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου ΚΑΤ μετά από σοβαρό τροχαίο που υπέστη στην Αττική Οδό.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟ SMART ΤΟΥ ΤΟΜΑΣ

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ Η ΜΑΧΗ

Δυσάρεστα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας του Τόμας Πρωτόπαππα, με τον θείο του νεαρού ηθοποιοί να μιλά πλέον και ο ίδιος για μια μακροχρόνια μάχη που έχει να δώσει τόσο ο ανιψιός του, όσο και όλη η οικογένεια.

Δυστυχώς οι εξετάσεις που έγιναν και όλη η θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε ο Τόμας, δεν έφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, με αποτέλεσμα ο εγκέφαλος του παιδιού να μη δίνει κάποιο σήμα ή έστω κάποια μηδαμινή αντίδραση.

Μετά από όλα αυτά λοιπόν οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια ότι από εδώ και πέρα μιλάμε για μια πιθανή μακροχρόνια αναμονή, όπως χαρακτηριστικά είπε ο θείο του ηθοποιού, Γιώργος Πρωτόπαππας, μιλώντας στη Μεσημεριανή Μελέτη.

Μετά από δεκαπέντε μέρες στην εντατική του ΚΑΤ, ο Τόμας Πρωτόπαπας δεν έχει αντιδράσει ακόμα στην φαρμακευτική αγωγή που του χορηγούν οι γιατροί και όλοι πλεόν προσεύχονται για το θαύμα.

Όλες αυτές τις μέρες οι γιατροί έχουν χορηγήσει τρεις διαφορετικές φαρμακευτικές αγωγές, ενώ πραγματοποιούν συνεχώς εξετάσεις, ελπίζοντας σε μια αντίδραση του οργανισμού του ηθοποιού.

Ο θείος του Τόμας, ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση οι γιατροί να επιχειρήσουν να βγάλουν τη μηχανική υποστήριξη για να ελέγξουν τις αντιδράσεις του, τονίζοντας ότι αν βγάλουν τα μηχανήματα το παιδί θα… «φύγει».

Η οικογένεια έχει αποφασίσει να συνεχιστεί η μηχανική υποστήριξη του παιδιού τους, έως ότου υπάρξει μια αντίδραση και όλοι προσεύχονται ο Τόμας να καταφέρει να δώσει ένα σημάδι και να αντιδράσει.

Την ίδια ώρα διάφορα blogs αναπαράγουν ανυπόστατες πληροφορίες, δημιουργώντας περαιτέρω αναστάτωση στην οικογένεια, με αποτέλεσμα οι γονείς του Τόμας να έχουν αποφασίσει να κινηθούν νομικά για να σταματήσει πλέον η παραφιλολογία.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΜΑΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ

Νέος, όμορφος, αθλητικός τύπος και με τις γυναίκες να παραληρούν στο πέρασμά του. Ο Τόμας Πρωτόπαπας όμως έχει μάτια μονάχα για μια γυναίκα, την Ιωάννα. Ο σχεδιαστής Δημήτρης Στρέπκος μιλώνντας στο Star περιέγραψε αυτή τη σχέση, αλλά και την γεμάτη ενέργεια προσωπικότητα του νεαρού ηθοποιού.

«Εμείς κανονικά μεθαύριο θα είχαμε fitting το ρούχο του σε ένα show. Κι όχι μόνο το ρούχο του, θα είχαμε και μια ειδική κατασκευή για το σκυλάκι του, τον Μόρτη, θα φόραγε ένα κολάρο δικό μας» αποκαλύπτει ο γνωστός σχεδιαστής.

Ο Τόμας Πρωτόπαπας έχει «το πακέτο». Όμορφος, αθλητικός, με χιούμορ και τατουάζ, πολλά τατουάζ... Μέχρι και ο ίδιος έχει χάσει το μέτρημα. «Έχω περίπου 9 ή 10 τατού, αν θυμάμαι καλά το πρώτο μου το έκανα γύρω στα 16. Όταν το είδε η μητέρα μου της είπα ότι είναι χένα και φεύγει, ε μετά εντάξει, το έβλεπε που δεν έφευγε και το αποδέχτηκε ότι δεν είναι κανονικό».

Πασαρέλα, τηλεόραση, υποκριτική, ένα ένα παραδόθηκαν στην ενέργεια του Τόμας... Ο Στρέπκος υποστηρίζει πως «αυτό που έχει ο Τόμας σαν παιδί είναι ότι είναι ένα πλάσμα μαγικό, δηλαδή καθαρή πηγή ενέργειας, χιούμορ, ψυχή της παρέας και θεωρώ ότι δεν έχω ακούσει άνθρωπο να λέει κακία γι' αυτόν».

Γι' αυτόν όμως, μία είναι η κινητήρια δύναμη, ο έρωτας... και μάλιστα ο έρωτας στα μάτια μίας και μόνο γυναίκας...«όταν έβγαινε γινόταν πανζουρλισμός, ένα παιδί όμορφο, φυσικά του την έπεφταν κάργα. Αλλά ο ίδιος ήταν τρελά ερωτευμένος. Πιστεύω τώρα πως όταν ξυπνήσει θα πάει στην Ιωάννα τρέχοντας» συμπλήρωσε ο σχεδιαστής.

Ενώ αποκάλυψε πως «ήθελε να πάει ένα ταξίδι με τον αδερφό του, ένα πολύ μεγάλο και μακρύ ταξίδι, κρουαζιέρα στην Ανταρκτική».

Κλείνοντας φανερά συγκινημένος δήλωσε πως «στο μυαλό μου έχω μια αίσθηση ότι όλα θα πάνε καλά. Είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα»...

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ SHOWBIZ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ

Συγκλονισμένη παραμένει η ελληνική showbiz από το τροχαίο ατύχημα του Τόμας Πρωτόπαπα στην Αττική Οδό το πρωί της Κυριακής. Ο γνωστός ηθοποιός παραμένει διασωληνωμένος στην εντατική στο ΚΑΤ και δίνει τη δική του σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η οικογένειά του, η κοπέλα του Ιωάννα και τα αγαπημένα του πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή και προσπαθούν να του στείλουν τη θετική τους ενέργεια. Το TLIFE επικοινώνησε με συνεργάτες και φίλους του για να μάθει αν υπάρχει κάποια εξέλιξη στην υγεία του, αλλά δυστυχώς τα πράγματα είναι ακόμη πολύ κρίσιμα.

Οι διάσημοι φίλοι του, όμως δεν χάνουν την ελπίδα τους και προσπαθούν να του στείλουν όλη τη θετική τους ενέργεια.

Η καλή του φίλη και συμπρωταγωνίστρια του στους Βασιλιάδες Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε μαζί με άλλους φίλους του Τόμας στο νοσοκομείο για να είναι στο πλευρό της οικογένειάς του. "Ήμαστα χθες στο νοσοκομείο, αλλά δεν έχουμε νεώτερα για την κατάσταση της υγείας του. Υπάρχει μόνο αναμονή. Η κατάσταση χρειάζεται υπομονή, είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά πρέπει να δείξουμε δύναμη. Ο λόγος που είμαστε, άλλωστε, κοντά στην οικογένεια δεν είναι για τις εξελίξεις, αλλά για την ηθική συμπαράσταση".

Ιδιαίτερα συγκλονισμένος είναι και ο τηλεοπτικός του πατέρας Γεράσιμος Σκιαδαρέσης : "Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια νέα εξέλιξη για την υγεία του από προχθες το βράδυ. Εμείς ευχόμαστε να γίνει καλά".

Το μήνυμά συμπαράστασης της έστειλε και η Ευγενία Τσαούση: "Αυτή η κατάσταση που περνά το παιδί είναι πολύ δύσκολη. Αυτό που μας νοιάζει τώρα είναι να γίνει καλά. Ευχόμαστε όλοι να βγει νικητής", δήλωσε στο TLIFE.

Ακόμη, την ελπίδα του να τον δει να σηκώνεται και να περπατά στην πασαρέλα με τα ρούχα των Celebrity Skin εξέφρασε και ο Δημήτρης Στρέπκος, που βρίσκεται από την αρχή κοντά στην οικογένεια του Τόμας. "Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερά κρίσιμη. Εμείς ευχόμαστε να γίνει καλά και τον περιμένουμε να περπατήσει στην πασαρέλα με τον σκύλο του τον Μόρτη. Οι Celebrity Skin έχουμε ετοιμάσει τα ρούχα του και το κολάρο του σκύλου και τον περιμένουμε", ανέφερε στο TLIFE.

Μουδιασμένη είναι και όλη η ομάδα του Dr Cook στην οποία συμμετείχε ο Τόμας Πρωτόπαπας. Το κανάλι προς το παρόν ανέβαλε την πρεμιέρα της εκπομπής μαγειρικής, με τον Γιάννη Λουκάκο να στέλνει το μήνυμα συμπαράστασής του στον ηθοποιό μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, ενώ ιδιαίτερα στενοχωρημένη είναι και όλη ομάδα.

"Το παιδί περνά δύσκολες ώρες και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να του στείλουμε τη θετική μας ενέργεια", ανέφερε η Αγγελική Δαλιάνη.

ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΣΥΘΓΚΙΝΗΤΙΚΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Οι φίλοι του Τόμας δεν χάνουν το κουράγιο τους και ελπίζουν ακόμα. Ακόμα κι αν δεν έχουν τίποτα νεότερο από τους γιατρούς. Ακόμη κι αν κάθε μέρα διαβάζουν στο διαδίκτυο πως ο Τόμας Πρωτόπαπας παραμένει στην ίδια ακριβώς κατάσταση. Διασωληνωμένος και αδρανής εγκεφαλικά.

Διαβάστε κάποια από τα συγκινητικά μηνύματα στο facebook και μέσα από σελίδες που φτιάχτηκαν αποκλειστικά για αυτόν. Μηνύματα που γράφουν οι φίλοι που είχε αλλά και εκείνοι που απέκτησε μετά το τραγικό συμβάν:

- ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΕΙΠΑ''ΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΑΣΤΕΙΟ,ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ............ ΑΡΚΕΤΑ..... ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΕΣΕΝΑ........... ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ............. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ, Η ΚΟΠΕΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΟΥ...............ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟ ΠΡΙΝ.......... ΞΥΠΝΑ ΤΟΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ............. - Μόλις ειδα το βιντεο πραγματικα εκλαψα.Τόμας,εισαι μαχητης!Εισαι ενας ΑΓΓΕΛΟΣ που ηρθε στην γη, χαριζοντας σε ολους χαμογελα. Ο Θεος, ειναι μεγαλος και δεν αφηνει τους Αγγελους να φευγουν τοσο αδικα..Θα τα καταφερεις!Το πιστευω!Καθημερινα ολη η Ελλαδα προσευχετε για σενα..Μπορεις να τα καταφερεις, το ξερω! Μην μας αφησεις.. Τομας σ Α-Γ-Α-Π-Ω! Ανοιξε τα πανεμορφα γαλαζια ματακια σου ξανθε μου βασιλια..Εχεις την δυναμη! Γιατι, "ολα αξιζουν τον κοπο αν η ψυχη δεν ειναι μικρη"¨, οπως ειπες...

- ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ..ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ..ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΔΥΝΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙΞΕΙ..Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ..ΤΟΜΑΚΟ ΜΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑΚΟ ΜΑΣ ΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΜΑΚΟ ΟΤΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΜΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΩΧΩ ΠΡΙΓΚΗΠΑΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Πηγή: εφημερίδα Πελοπόννησος
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ