2013-04-23 05:00:08
Φωτογραφία για Και η Κάμερον Ντίαζ έχει sex tape;
Η Κάμερον Ντίαζ αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην κομεντί «Sex Tape» των Τζέισον Σίγκελ και Τζέικ Κάσνταν, στην οποία... θα αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα, όταν το sex video με τον άντρα της -γυρισμένο για «ιδιωτική χρήση»- ξαφνικά εξαφανίζεται.

Ο Σίγκελ που ανέλαβε τη σκηνοθεσία, φαίνεται ότι θυμήθηκε τη συμπρωταγωνίστριά του στο «Bad Teacher» την οποία καλεί να ξαναγίνουν γίνουν ζευγάρι.

Η ταινία αφορά ένα παντρεμένο ζευγάρι που παίρνει μια νύχτα μακριά από τη φροντίδα των παιδιών τους και προσπαθούν να αναθερμάνουν την ερωτική τους ζωή γυρίζοντας με ερασιτεχνική κάμερα ένα βίντεο πολύ προσωπικό. Όταν όμως ξυπνάνε το πρωί η ταινία λείπει από την κρεβατοκάμαρά τους, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να πανικοβάλλεται.Τότε πραγματικά αρχίζει το… καλό με μια ξεκαρδιστική περιπέτεια επανάκτησης της επίμαχης κασέτας!

Σύμφωνα με το empireonline.com, ο ρόλος είχε αρχικά προβλεφθεί για την Ριζ Γουίδερσπουναλλά μετά το ναυάγιο με την ηθοποιό, ο ρόλος προτάθηκε στην Ντίαζ, με την οποία φαίνεται τώρα ότι οι επίσημες διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει και βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο.

Η Ντίαζ πάντως ετοιμάζεται να εμφανιστεί και στο πολυαναμενόμενο «The Counselor» του Ρίντλεϊ Σκοτ μαζί με σχεδόν το μισό Χόλιγουντ, αλλά και στη σκοτεινή κωμωδία «The Other Woman» από τον Νικ Κασαβέτις, μαζί με τον Λέσλι Μαν και το μοντέλο Κέιτ Άπτον, ενώ στην ατζέντα της υπάρχει και η ταινία δράσης «Agent: Century 21», όπου στο καστ υπάρχει και το όνομα του Μπενίθιο ντελ Τόρο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ