2013-04-23 04:30:05
Φωτογραφία για ΣΟΚ: Την βίασαν 9 άντρες και ανάγκασαν το σύζυγό της να βλέπει
Το θάρρος να μιλήσει για την περιπέτειά της στην Παπούα Νέα Γουινέα βρήκε η 32χρονη Αμερικανίδα ακαδημαϊκός που είδε την ερευνητική αποστολή της -με στόχο τη μελέτη των εξωτικών πουλιών- στο νησί Καρκάρ να έχει αποτρόπαια κατάληξη.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Παρασκευής (19/04) όταν εκείνη, ο σύζυγός της και ο οδηγός τους περπατούσαν κατά μήκος ενός μονοπατιού στο νησί Καρκάρ. Ξαφνικά μέσα από το πυκνό δάσος εμφανίσθηκε μια συμμορία 9 ατόμων, οι οποίοι ήταν οπλισμένοι με ντουφέκια και μαχαίρια.

Οι άντρες έγδυσαν και έδεσαν τον σύζυγο και τον οδηγό σε ένα δέντρο, στη συνέχεια έκοψαν τα μαλλιά της 32χρονης με ένα μαχαίρι, την έγδυσαν, την πέταξαν στο έδαφος και άρχισαν να τη βιάζουν ο ένας μετά τον άλλο.

Η δοκιμασία της άτυχης γυναίκας κράτησε συνολικά 20 λεπτά, καθώς κάποια στιγμή ακούστηκε ένας θόρυβος που τρόμαξε τους άντρες οι οποίοι και τράπηκαν σε φυγή.


Στη συνέχεια η 32χρονη βρήκε το κουράγιο να σηκωθεί, να λύσει τον άντρα της και τον οδηγό και να αρχίσουν να τρέχουν μέσα στο δάσος μέχρι που έφτασαν σε ένα απομακρυσμένο χωριό, οι κάτοικοι του οποίου τους πρόσφεραν ρούχα, φαγητό, πρώτες βοήθειες και πήραν τηλέφωνο την αστυνομία.

Η Αμερικανίδα -που δέχτηκε να δώσει συνέντευξη, χωρίς να αποκαλύψει το ποια είναι- είναι το τελευταίο θύμα ενός κύματος βίας κατά των γυναικών στη νησιωτική αυτή χώρα.

Χαρακτηριστικά σε ένα αντίστοιχο περιστατικό, που έλαβε χώρα στις αρχές Απριλίου, μια συμμορία μπήκε στο σπίτι ενός Αυστραλού, τον πυροβόλησε και στη συνέχεια βίασε την Φιλιπινέζα σύζυγό του. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ