2013-04-24 06:36:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Πού ψάχνει για τον δολοφόνο του Τσίρκα η ΕΛ.ΑΣ.- Άφησαν το τζιπ στα Λουσικά για αποπροσανατολισμό;
Άφησαν το τζιπ στα Λουσικά της Αχαϊας για να αποπροσανατολίσουν τις αρχές; Αυτό είναι το ερωτηματικό που αναζητά απαντήσεις και απασχολεί την ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία του 38χρονου Πάνου Τσίρκα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έρευνες στρέφονται στην κατεύθυνση της Ηλείας, της Ηπείρου, της Αιτωλοακαρνανίας αλλά και της ενδοχώρας της Αχαϊας, αλλά το πλέον πιθανό είναι ο δολοφόνος του Τσίρκα να κρύβεται εντός Πατρών.

Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε η αρχική εκτίμηση ότι το Ι.Χ. αυτοκίνητο που εντοπίστηκε τη Δευτέρα καμένο στην περιοχή των Λουσικών Αχαϊας ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του Κώστα Φράγκου.

Πρόκειται για το Daihatsu Terrios στο οποίο και επέβαιναν οι δύο άνδρες και η μία γυναίκα κατά την εν ψυχρώ δολοφονία τυ 38χρονου Πάνου Τσίρκα στην οδό Ανθείας το περασμένο Σάββατο.

Η αστυνομία έφτασε στην ταυτοποίηση του οχήματος μέσω του αριθμού πλαισίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί θεωρούν ότι οι δράστες πιθανόν να μην έχουν διαφύγει προς την Ηλεία αλλά να άφησαν εκεί το όχημα για να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες. Οι δράστες έκαψαν το όχημα για να εξαφανίσουν τα πιθανά ίχνη και στοιχεία που είχαν αφήσει στο αυτοκίνητο, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι διέφυγαν με άλλο όχημα.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ