2013-04-24 06:21:04
Φωτογραφία για Τζάνις Ντίκινσον: Το πρώτο σούπερ μόντελ χρεοκόπησε!
Ήταν το απόλυτο θηλυκό, η φαντασίωση κάθε άνδρα, η μούσα δεκάδων σχεδιαστών και οίκων και η πιο περιζήτητη καλλονή για τα εξώφυλλα των γνωστότερων περιοδικών μόδας. Ήταν το μοντέλο που μέσα σε λίγο μόλις χρονικό διάστημα κατάφερε να κερδίσει, στα μέσα των ‘80s, τον τίτλο του πρώτου σούπερ μόντελ στην ιστορία του μόντελινγκ!

«Δούλευα τόσο πολύ που κάποια στιγμή ο μάνατζερ μου είπε: “Είσαι σούπερ γούμαν” και εγώ του απάντησα “όχι, είμαι σούπερ μόντελ”» είχε δηλώσει στο παρελθόν η Τζάνις Ντίκινσον.

Σήμερα, η καριέρα της έχει πάρει την κάτω βόλτα και μάλιστα η πτώση της είναι αργή και βασανιστική Το πρώην τοπ μόντελ υπέβαλε πρόσφατα αίτηση για πτώχευση, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, καθώς χρωστάει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια! Μεγάλο μέρος αυτού του ποσού το οφείλει σε πλαστικούς χειρούργους, δερματολόγους και λοιπούς ειδικούς που έχουν αναλάβει να την διατηρούν σε όσο γίνεται καλύτερη κατάσταση.

"Όντως αντιμετωπίζω οικονομικά προβλήματα, αλλά σκοπεύω να ξεπληρώσω τα χρέη μου μέχρι το τελευταίο σεντς" δήλωσε η 58χρονη, η οποία φέρεται να έχει ξοδέψει όλη της την περιουσία σε πλαστικές επεμβάσεις.

Τα τελευταία χρόνια η Ντίκινσον κάνει καριέρα κυρίως στην τηλεόραση μέσα από τη συμμετοχή της ως κριτής στο "America's Next Top Model" ή ως διαγωνιζόμενη στο σόου "Ι'm a celebrity, get me out of here", ενώ μέχρι πρότινος διατηρούσε το δικό της πρακτορείο μοντέλων.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ