2013-04-24 12:15:22
Φωτογραφία για Ινδία: Επιχείρησε να πουλήσει μέσω facebook τον εγγονό του
Συνελήφθη στην Ινδία ένας 47χρονος, ο οποίος επιχείρησε να πουλήσει μέσω Facebook τον νεογέννητο εγγονό του σε επιχειρηματία.

Πρόκειται για τον Φερόζ Χαν κάτοικο Λουντιάνα στο κρατίδιο Πεντζάμπ, ο οποίος κατηγορείται ότι απήγαγε τον εγγονό του αμέσως μετά τον τοκετό λέγοντας στην κόρη του ότι το παιδί γεννήθηκε νεκρό.

Στη συνέχεια, σε συνεργασία με μια νοσοκόμα και έναν βοηθό εργαστηρίου στο μαιευτήριο, έβαλαν αγγελία με φωτογραφίες στο Facebook για να πουλήσουν το αγοράκι.

Επιχειρηματίας από το Νέο Δελχί προσέφερε 800.000 ρουπίες (14.750 δολάρια) για το βρέφος.

Η αστυνομία εισέβαλε στην οικία του 47χρονου και βρήκε το αγοράκι, το οποίο παραδόθηκε στην μητέρα του, που είναι χωρισμένη. Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση κατά του πατέρα της.

Εκτός από τον Χαν και τους δύο εργαζόμενους στο μαιευτήριο συνελήφθη ο επιχειρηματίας και ακόμα ένας άντρας που λειτούργησε ως μεσάζων στη συμφωνία.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για απαγωγή και σήμερα θα προσαχθούν ενώπιον δικαστηρίου. Αν κριθούν ένοχοι θα τους επιβληθεί ποινή επταετούς κάθειρξης.

Το 2011, η ομοσπονδιακή αστυνομία της Ινδίας ενημέρωσε την δικαιοσύνη για 815 παράνομες οργανώσεις με περισσότερα από 5.000 μέλη του εμπλέκονται σε απαγωγές παιδιών. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ