2012-04-02 23:57:05
Φωτογραφία για Απάντηση από την Αντιδήμαρχο Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών σε καταγγελία αναγνώστη για το Δημοτικό Κολυμβητήριο Τούμπας
Ως απάντηση αλλά και παροχή έγκυρης και ορθής πληροφόρησης των δημοτών πρέπει να επισημάνουμε τα εξής (αφορά: Αναγνώστης καταγγέλλει την απασχόληση υπαλλήλων στο κολυμβητήριο Τούμπας Θεσσαλονίκης) Το Δημοτικό Κολυμβητήριο παρουσίασε πρόβλημα διαρροών και στεγανότητας της δεξαμενής του από το έτος 2010.

Η σημερινή Διοίκηση διέκοψε τη λειτουργία του Κολυμβητηρίου τον Φεβρουάριο 2011 και προέβη στην καταγραφή των προβλημάτων και στην διενέργεια ορισμένων επισκευών προκειμένου να αποδώσει τη χρήση του στους δημότες στο συντομότερο δυνατό χρόνο. 

Κατά τον προγραμματισμό του έτους 2012 προβλέφθηκαν όλα τα έργα που έπρεπε να ολοκληρωθούν εντός του έτους προκειμένου να επιτευχθεί πλήρης στεγανοποίηση της δεξαμενής του Κολυμβητηρίου και η εν γένει εύρυθμη λειτουργία του. 

Ο χρόνος διακοπής της λειτουργίας του Κολυμβητηρίου επιλέχτηκε βάσει τριών παραμέτρων: α) της δυνατότητας των Τεχνικών Υπηρεσιών να προβούν στις εργασίες αποκατάστασης, β) της μειωμένης προσέλευσης δημοτών και γ) της μεγαλύτερης εξοικονόμησης δαπανών λειτουργίας του.


Είναι προφανές ότι το πολυάριθμο προσωπικό που βρίσκεται στο Κολυμβητήριο, όπως επισημαίνει ο αναγνώστης σας, αφορά στους υπαλλήλους του Δήμου, που ενδεικτικά αναφέρω παρακάτω:

-επισκεύασαν τις κεντρικές βάνες εκκενώσεων

-προέβησαν στην συντήρηση των αντλιών

-καθάρισαν-επισκεύασαν τα φρεάτια

-καθάρισαν τα αμμοφίλτρα

-ισχυροποίησαν την στήριξη των σωληνώσεων

-Στεγανοποίησαν 75 στόμια εξαγωγής νερού

-Αποκόλλησαν-αποξήλωσαν 30τμ πλακιδίων κλπ.

Κατά τη διενέργεια των έργων παρίστανται οι εργαζόμενοι στα έργα, οι υπεύθυνοι μηχανικοί, ο φύλακας και ο υπεύθυνος του Τμήματος Αθλητισμού.

Οι γυμναστές που απασχολούνται στο Κολυμβητήριο έχουν αναλάβει προγράμματα στα δημοτικά Γυμναστήρια ήδη από το Νοέμβριο 2011.

Ελπίζουμε να ολοκληρωθούν σύντομα τα τεχνικά έργα και η χρήση του Κολυμβητηρίου να αποδοθεί και πάλι στους δημότες.

Πασχαλίδου Μαρία

Αντιδήμαρχος Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τριάδα από NBA
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τριάδα από NBA
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ