2012-04-03 00:13:27
Φωτογραφία για Λεφτά υπάρχουν  … για μερικές στην ΕΤ-3
Τις πολύ δύσκολες ώρες των αλλεπάλληλων περικοπών στο δημόσιο τομέα, πολλά ήταν τα ερωτηματικά που προκάλεσε και μια νέα εκπομπή στην ΕΤ-3. Πρόκειται για «τα τραγούδια της οθόνης», με κόστος κάπου 15.000 ευρώ ανά επεισόδιο, σύμφωνα με πληροφορίες . Στην εκπομπή παρουσιάζονται τραγούδια που ακούστηκαν σε διάφορες ελληνικές ταινίες.  Μια πρώτη εξήγηση για την …ανάγκη να γίνει καινούργια εκπομπή, στους χαλεπούς αυτούς καιρούς, δόθηκε με το…όνομα της παρουσιάστριας της εκπομπής. Πρόκειται για την Μαρία Λεκάκη, η οποία είναι αδελφή του δημοτικού συμβούλου στο δήμο Θεσσαλονίκης Πέτρου Λεκάκη. 

Ο νεαρός δημοτικός σύμβουλος έχει εκλεγεί με την παράταξη του Γιάννη Μπουτάρη, την οποία στήριξε και το ΠΑΣΟΚ. Δεν υπήρξε, βέβαια, ανακοίνωση από την ΕΡΤ για τη σχέση προσκείμενου στο κυβερνών κόμμα , δημοτικού συμβούλου με την παρουσιάστρια, το γεγονός όμως ανάθεσης της εκπομπής σε μια όχι γνωστή παρουσιάστρια, γεννά τα ερωτηματικά. Παράλληλα δίνει την αφορμή και ποικίλων σχολίων που γίνονται στα γραφεία της ΕΤ-3 καθώς πολλοί ζουν με την αγωνία του αύριο και το φάσμα της ανεργίας και άλλοι αναλαμβάνουν εκπομπές με τραγούδια του κινηματογράφου και …τυχαία είναι αδελφές δημοτικών συμβούλων. 


Αν πάλι, στη δημόσια τηλεόραση, τους …περισσεύουν χρήματα, μπορούν να μειώσουν την υποχρεωτική εισφορά που πληρώνουν οι πολίτες με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, αντί εκπομπών με τραγούδια και παρουσιάστρια αδελφή του συμβούλου! 

Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι θα υπάρξουν προβλήματα στη διενέργεια των προσεχών βουλευτικών εκλογών, λόγω μείωσης των εκλογικών επιδομάτων και την ίδια ώρα στήνονται τηλεοπτικές εκπομπές που στοιχίζουν… Κατά τα άλλα αυξάνονται οι άνεργοι, οι άστεγοι, οι άσιτοι και τα απονενοημένα διαβήματα Από την εφημερίδα "Karfitsa"  Tsouvali
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ