2013-04-26 13:40:13
Φωτογραφία για ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΧΟΛΕΜΠΑΣ!
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν και σήμερα την προετοιμασία τους για το μεθαυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Με πρωινή προπόνηση η οποία διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη το πρωί, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν σήμερα την προετοιμασία τους για το μεθαυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο τον Πανθρακικό, στην Κομοτηνή.

Ο κ. Μίτσελ και οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν πολύ επάνω στο κομμάτι της τεχνικής. Εν συνεχεία, οι ασκήσεις που έγιναν είχαν να κάνουν με την κατοχή της μπάλας, την σωστή κυκλοφορία της και το πρέσινγκ προς τον αντίπαλο.

Στο δίτερμα που έγινε, ακολούθως, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δούλεψαν επάνω στο κομμάτι της τακτικής, την ανάπτυξη του παιχνιδιού με γνώμονα την καλή τελική προσπάθεια, αλλά και το εύκολο γκολ.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα συνέχισε το συντηρητικό πρόγραμμα, το οποίο ακολουθεί και τις προηγούμενες ημέρες. Εκτός προπόνησης, με ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο δεξιά, έμεινε ο Χοσέ Χολέβας, ενώ κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές.

Το πρόγραμμα αύριο περιλαμβάνει προπόνηση, η οποία θα διεξαχθεί το πρωί, στις 10:30, τελευταία πριν από το κυριακάτικο παιχνίδι στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ