2013-04-27 18:12:03
Φωτογραφία για ΦΑΣΟΥΛΑΣ : ΙΚΑΝΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ... ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ Η ΤΣΣΚΑ!
Ο Παναγιώτης Φασούλας, μιλώντας στον "Sentra 103.3" χαρακτήρισε αουτσάιντερ τον Ολυμπιακό στο φάιναλ φορ του Λονδίνου και την αντίπαλό του στον ημιτελικό, ΤΣΣΚΑ... «ικανή ομάδα να αυτοκτονεί».

Ο πρώην παίκτης των ερυθρόλευκων και δήμαρχος Πειραιά, σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Διπλός Espresso», επεσήμανε ότι το σημαντικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι μέσα από τα προβλήματα μπόρεσε να περάσει στο φάιναλ, φορ, υποστήριξε ότι το μπάσκετ είναι παιχνίδι παικτών και εξέφρασε την ανησυχία του για το μέλλον του αθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Για την πρόκριση επί της Εφές: «Χθες είδαμε έναν Ολυμπιακό διαφορετικό από ό,τι στα παιχνίδια στην Τουρκία. Η ομάδα είναι διαφορετική από πέρυσι. Ο Χάινς κάνει μια εκπληκτική χρονιά, αλλά η απουσία ενός ψηλού παίκτη όπως ο Ντόρσεϊ, είναι πλήγμα. Ο Ολυμπιακός, μέσα από τα προβλήματα, τους τραυματισμούς βρήκε τον τρόπο να περάσει στο φάιναλ φορ. Αυτό σημαίνει να είσαι μεγάλη ομάδα και είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό που θα είναι στο Λονδίνο».


-Για το αν είναι φαβορί στο φάιναλ φορ: «Όχι, δεν νομίζω ότι πάει για φαβορί, δεν είναι η ίδια ομάδα με πέρυσι. Εχει τον χαρακτηρισμό του αουτσάιντερ, και πάντα οι ομάδες που παίζουν σαν αουτσάιντερ, δεν έχουν άγχος και στο τέλος να βγει κάτι πολύ καλό. Προφανώς μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο, αλλά δεν είναι φαβορί».

-Για τον αν μπορεί να αποκλείσει την ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό: «Μπορεί να την αποκλείσει, όλα γίνονται σε ένα φάιναλ φορ. Η ομάδα πρέπει να ηρεμήσει, να σταματήσει το κουτσομπολιό, γιατί τα αποδυτήρια φαίνεται να είναι καλά “σφραγισμένα”. Είναι σημαντικό ότι μια ελληνική ομάδα, μέσα στην κρίση που υπάρχει στη χώρα, να υπάρχει μια ομάδα που να πηγαίνει σε ένα φάιναλ φορ και να διεκδικεί έναν ευρωπαϊκό τίτλο».

-Για τον αν μπορεί να στοιχίσει στον Ολυμπιακό, η απειρία σε τέτοια παιχνίδια του Γιώργου Μπαρτζώκα. «Εγώ ήμουν της άποψης ότι το μπάσκετ, είναι ένα παιχνίδι των παικτών. Ο προπονητής είναι υπεύθυνος να προετοιμάσει την ομάδα, πρέπει να κάνει πολύ σοβαρό λάθος για να επηρεάσει την εξέλιξη ενός αγώνα. Πέρυσι ο Ολυμπιακός, σον τελικό με την ΤΣΣΚΑ, είχε σχεδόν πετάξει λευκή πετσέτα, και μπήκαν νέα παιδιά, χωρίς άγχος, έβαλαν συνεχόμενα τρίποντα και άλλαξαν τον ιστορία. Και ο προπονητής παίζει, αλλά όλα εξαρτώνται από τους παίκτες».

-Για την κριτική που γίνεται στον Αργύρη Πεδουλάκη: «Κακώς γίνεται τόσο μεγάλη κριτική στον Αργύρη Πεδουλάκη. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε σε υψηλό επίπεδο και στο τέλος, έχασε την πρόκριση στο πέμπτο παιχνίδι από την Μπαρτσελόνα. Οι ειδήμονες είχαν και τις δύο ομάδες υπό διάλυση. Μιλώντας για τη διαιτησία, αδικούμε την προσπάθεια των ομάδων. Αυτό που πρέπει να απασχολεί τους παράγοντες, είναι πόσο μπορεί να γίνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, αλλά και το πώς θα μπορέσουν να αποκομίσουν περισσότερα οικονομικά οφέλη μετέχοντας στην Ευρωλίγκα.

Στο ποδόσφαιρο υπάρχει το Τσάμπιονς Λιγκ, που αφήνει τεράστια οικονομικά οφέλη για τις ομάδες κι από την άλλη η κωμωδία της Ευρωλίγκα, που δίνει 300.000 ευρώ στον τελικό νικητή. Ας δουν , όλοι, το παράδειγμα του Πλατινί και πώς αναβάθμισε το Τσάμπιονς Λιγκ κι ας παραδειγματιστούν. Αλλιώς, αν δεν μπουν άνθρωποι με επιχειρηματικότητα κι αν δε σταματήσουμε να βασιζόμαστ στην τρέλα των Αγγελόπουλων κα των Γιαννακόπουλων, το μπάσκετ θα πεθάνει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΟΙ ''ΝΕΕΣ'' ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΟΙ ''ΝΕΕΣ'' ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ