2013-04-29 00:12:25
Φωτογραφία για ΒΙΚΤΟΡ : ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
Ο Βίκτορ Σάντσεθ τόνισε στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Κομοτηνής ότι ο Πανθρακικός δυσκόλεψε αρκετά τον Ολυμπιακό στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα ο Βίκτορ είπε: «Πρώτα και πάνω απ' όλα θα ήθελα να συγχαρώ τον Πανθρακικό για την εικόνα του και την προσπάθειά του. Και στο πρώτο παιχνίδι έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση αλλά και στον επαναληπτικό, παρότι είχε ένα μεγάλο σκορ εις βάρος του, δεν ήταν αδιάφορος και πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή για να πετύχει κάποιο τέρμα. Για εμάς ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Είχαμε κάποιες ιδιαίτερες συνθήκες να αντιμετωπίσουμε λόγω της απουσίας του προπονητή μας, αλλά αυτή η νίκη ελπίζω να τον βοηθήσει στην αποθεραπεία του. Μετά το προβάδισμα που είχαμε από τον πρώτο αγώνα, ήταν δύσκολο να κρατήσουμε συγκεντρωμένους τους παίκτες μας για το συγκεκριμένο αγώνα, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που έκανε η ομάδα.


Σε κάθε παιχνίδι η αποστολή είναι διαφορετική. Δε σημαίνει κάτι το γεγονός πως κάποιοι έμειναν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Απλά ο προπονητής κάθε φορά κρίνει ποιοι είναι οι πιο έτοιμοι και κατάλληλοι ώστε να αγωνιστούν. Δεν ήταν μια καινούρια θέση για τον Γκρέκο, αφού και πριν αναλάβουμε εμείς είχε αγωνιστεί σε διάφορες θέσεις και ξέραμε ότι είναι ικανός να ανταπεξέλθει σε πολλούς ρόλους. Εμείς τον χρησιμοποιήσαμε εκεί, γιατί θέλαμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή οργάνωση στην μεσαία γραμμή και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες στην επίθεση. Ο Πανθρακικός μας πίεσε πολύ, φάνηκε ότι ήθελε ένα καλό αποτέλεσμα στο τελευταίο φετινό του παιχνίδι και η αλήθεια είναι ότι μας δυσκόλεψε αρκετά και δε μας επέτρεψε να κάνουμε πολλές φάσεις».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ