2013-04-29 01:30:05
Φωτογραφία για Τσαμπούρης: Ήρθε η στιγμή να αποδείξουμε την ανωτερότητά μας και στο γήπεδο
Από το Γραφείο Τύπου

Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, Σάββας Τσαμπούρης, μίλησε στον NovaΣπορ FM 94,6 για:

την μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: «Ήταν μια στιγμή χαράς. Ήθελα να βρεθώ στα δικά μου πρόσωπα και ήθελα να τους αφιερώσω από κοντά την πρόκριση. Είναι η κορυφαία στιγμή στην καριέρα μου, μέχρι τον τελικό. Παίζουμε με μία ομάδα πάρα πολύ καλή. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο για να φτάσουμε στην μεγαλύτερη στιγμή του Αστέρα».

τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο: «Ήμασταν σχεδόν σίγουροι αν κρίνουμε από την παρουσία μας με τον ΠΑΟΚ φέτος. Τα δύο παιχνίδια στην Τούμπα τα χάσαμε στις λεπτομέρειες. Ήρθε η στιγμή να αποδείξουμε την ανωτερότητά μας και στο γήπεδο. Ο Αστέρας είναι ένας παράδεισος. Ασχολούμαστε μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι. Εμάς τα πάντα είναι λυμένα. Αξίζουν πάρα πολλά στα αφεντικά της ομάδας μας».


τη θέση του δεξιού μπακ που αγωνίζεται: «Έπαιζα στη Β’ Εθνική σαν δεξί χαφ, αλλά από τον κύριο Τσιώλη καθιερώθηκα σαν δεξί μπακ. Μου αρέσει πολύ η θέση και έχω προσαρμοστεί καλύτερα σε αυτή τη θέση. Το πρώτο μου καθήκον πλέον είναι να μην δεχτεί η ομάδα γκολ και όχι να πετύχω εγώ».

τα πλέι οφ: «Ο στόχος της ομάδας είναι να κάνει την υπέρβαση και να πάει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Χρονικά είναι πρώτα ο τελικός. Μετά βλέπουμε, ξεκινάμε με τον ΠΑΣ Γιάννινα και βλέπουμε τι θα γίνει».

το αν από την αρχή της σεζόν μπορούσαν να σκεφτούν την επιτυχία: «Για να είμαστε ρεαλιστές ήταν δύσκολο να το σκεφτούμε από την αρχή. Περνώντας την χρονιά, πιστεύοντας στις δυνατότητές μας αλλά και στα αποτελέσματα που έρχονται, είπαμε πως φέτος είναι η χρονιά μας. Στο τέλος θα κριθεί όμως η επιτυχία του Αστέρα».

τον Τσιώλη: «Τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους. Πέρσι φτάσαμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, τερματίσαμε έκτοι και αποκλειστήκαμε αήττητοι από την Ευρώπη».

τον κόσμο: «Τους ευχαριστούμε, τους θέλουμε πιο πολύ κοντά μας και τους χρειαζόμαστε και στα λιγότερο σημαντικά παιχνίδια. Νομίζω πως ο Αστέρας είναι πιο ιστορικός από τον Παναρκαδικό. Να αφιερώσουμε τη νίκη μας, στον κ. Πουρνάρα που «έφυγε» από τη ζωή και τον Φορμίκα που είχε το ατύχημα. Περνάει δύσκολα και όλες οι στιγμές είναι αφιερωμένες σε αυτόν».

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ