2013-04-29 17:54:05
Φωτογραφία για Οργονίτες, τα φυτά μας τους λατρεύουν
Γράφει ο Ιων Μαγγος

Τα καρότα που ξύνετε στον τρίφτη, τα κρεμμύδια που κόβετε φέτες, φαίνεται πως έχουν συναισθήματα, ευφυΐα και άγνωστες στον άνθρωπο, ως τα σήμερα, δυνάμεις επικοινωνίας, όχι μόνο με τους συντρόφους τους τα άλλα φυτά, αλλά με τον άνθρωπο και με μυστηριώδεις παρουσίες στο μακρινό διάστημα.

Ο Δον Χουάν Μάτους στην εκπαίδευση του Καστανέντα μιλάει για δέντρα πολεμιστές και όταν η ομάδα των μάγων, ετοιμαζόταν για το «άλμα στην άβυσσο» τα δέντρα πήγαν μαζί τους και έκαναν κι αυτά από πριν τις κατάλληλες προετοιμασίες, ακριβώς όπως και οι μάγοι.

Αν και προς το παρόν υπάρχει ελάχιστη επιστημονική έρευνα στο θέμα, όπως και σε όλα τα σημαντικά θέματα άλλωστε, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί, ότι το να ακούμε, την μουσική αυτών των όμορφων φυτών φέρνει χαρά και αγαλλίαση στην ψυχή μας.

Έχω γράψει κατ επανάληψη για την χρήση των οργονιτών στις γεωργικές καλλιέργειες και για το πως τα φυτά λατρεύουν την οργόνη. Τ’ αποτελέσματα σε όσους τους έχουν χρησιμοποιήσει είναι εκπληκτικά. Μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει απλοϊκούς πάμφθηνους οργονίτες που μπορεί να κατασκευάσει μόνος του και να πειραματιστεί .


Το συγκεκριμένο άρθρο σχετικά με τους Σπόρους της Καταστροφής, της εξαφάνισης των μελισσών, και τα μεταλλαγμένα τρόφιμα – Αρρωσταίνουμε από αυτά που τρώμε – το έγραψα πριν από 5 χρόνια και το συμπλήρωνα συνεχώς και προς το χειρότερο μέχρι σήμερα ( 04/06/2012 ), υπάρχουν, χωρίς να προκαλεί έκπληξη και νεώτερα στοιχεία που δείχνουν πόσο επίκαιρο ήταν το άρθρο, άλλωστε ό,τι κάνουν σήμερα, είναι προγραμματισμένο πριν 200 χρόνια και βάλε, γι αυτό στον άνθρωπο, φαίνονται “προφητικά” αυτά που σήμερα εκδηλώνονται, επειδή ο άνθρωπος έχει την αφέλεια, να πιστεύει, πως αυτοί που τον κυβερνούν είναι άνθρωποι και νοιάζονται για το καλό του !

Γενικά έχει την αφέλεια να πιστεύει ό,τι του λένε, τον βολεύει άλλωστε. Κάθε σοβαρή χώρα οφείλει να προστατεύει το παρόν της και να σχεδιάζει το μέλλον της που περνάει και μέσα από την διατροφική κυριαρχία της. Αλλά ξέχασα εμείς δεν ήμασταν καν χώρα (τελευταία αναβαθμιστήκαμε σε προτεκτοράτο) πόσο μάλλον να είμαστε σοβαροί.

Διάβασε Τι Πρέπει να Τρώμε για να Έχουμε Καλή Υγεία; Δυστυχώς, για μένα πια, είχα την ευτυχία να μεγαλώσω σε φάρμα και έχω ακόμη στην μνήμη μου τα αρώματα απ την ντομάτα, το πεπόνι, το αγγούρι, τις γεύσεις απ το καρπούζι, τα βερίκοκα, τους γιαρμάδες, όταν πλέον τα εξαίσια κι αιθέρια αυτά αρώματα, τα γνωρίζουν ως τεχνητές μυρωδιές απορρυπαντικών και σαμπουάν, όσο για τις γεύσεις είναι άγνωστες πλέον!
katohika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ