2013-05-01 13:30:11
Φωτογραφία για ΓΙΟΥΤΣΟΣ : ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ
Τίποτα δεν έχει κριθεί ή τελειώσει, σύμφωνα με τον Νίκο Γιούτσο και τα όσα είπε στον «Γαύρο». Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ακόμα ένα παιχνίδι και οφείλει να το κερδίσει προκειμένου να ολοκληρώσει πετυχημένα τη σεζόν.

«Για να μη νομίζουν μερικοί ότι η σεζόν έχει τελειώσει μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, να τους θυμίσουμε ότι υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι για να ολοκληρωθεί η σεζόν. Ο τελικός με τον Αστέρα Τρίπολης. Μία ομάδα με πολλούς και αξιόλογους παίκτες. Και Έλληνες και ξένους. Θέλει προσοχή καθώς είδαμε ότι είναι μία πολύ καλοδουλεμένη ομάδα και όλοι θέλω να πιστεύω ότι είδαν πώς άφησε εκτός τελικού τον ΠΑΟΚ. Χρειάζεται δηλαδή προσοχή το ματς. Βέβαια, μέχρι τότε μεσολαβούν αρκετές ημέρες. Όμως θα πρέπει ο Ολυμπιακός να είναι καλά προετοιμασμένος. Υπάρχει αρκετός χρόνος για να γίνει σωστή δουλειά και να καταλάβουν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα της Τρίπολης
. Γι’ αυτό οι παίκτες μας δεν θα πρέπει να είναι χαλαροί ούτε λεπτό. Δεν πρέπει λοιπόν να βλέπουμε τον Ολυμπιακό να είναι χαλαρός σε κανένα παιχνίδι. Βεβαίως, στον τελικό του Κυπέλλου, πρέπει να παρουσιαστεί ανώτερος του αντιπάλου του και να πάρει κι αυτόν τον τίτλο. Από εκεί και πέρα, το ματς της Κομοτηνής δεν είναι για να βγάζει κανείς συμπεράσματα διότι ήταν διαδικαστικό και απλώς για να γίνει», ανέφερε αρχικά ο Γιούτσος, για να καταλήξει.

«Το σκορ του πρώτου παιχνιδιού ήδη έδινε πρόκριση στον Ολυμπιακό, οπότε δεν υπήρχε πίεση. Εμένα μου άρεσε ο Ολυμπιακός σε μερικά σημεία του παιχνιδιού. Έδειξε την ποιότητά του και το πόσο μεγάλη ομάδα είναι. Το θετικό εδώ και καιρό είναι ότι ο Μήτρογλου βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και σκοράρει συνεχώς σε όλα τα παιχνίδια. Αυτό θα πρέπει να κρατήσει ο κ. Μίτσελ. Έχω ξαναπεί και παλιότερα ότι αυτό το παιδί έχει όλα όσα χρειάζονται για τη θέση που αγωνίζεται. Για μένα είναι ο κορυφαίος επιθετικός στη χώρα μας και με διαφορά μάλιστα. Δεν υπάρχει κάποιος καλύτερος από τον Μήτρογλου. Και τον Τζιμπούρ τον θεωρώ πάρα πολύ καλό ποδοσφαιριστή, αλλά τελευταία είναι σε… κάθοδο. Δίνει απαντήσεις ο Μήτρογλου και ο κ. Μίτσελ πλέον έχει καταλάβει ότι το μέλλον τού ανήκει. Δεν θέλω να αδικώ τον Τζιμπούρ, γιατί τον θεωρώ και αυτόν από τους κορυφαίους, αλλά έτσι είναι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κωσταραζνά τσουρέκια
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κωσταραζνά τσουρέκια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ