2013-05-08 19:15:08
Φωτογραφία για ΦΙΝΑΛΕ ΜΕ ΚΟΥΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ»!
Το 2ο Τουρνουά Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, ολοκληρώνεται τη Κυριακή 12 Μαΐου στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Η τελική φάση του 2ου Τουρνουά Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού διεξάγεται την Κυριακή 12 Μαΐου στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας στο Ρέντη. Θα περιλαμβάνει δύο κατηγορίες με παράλληλες αγωνιστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Η πρώτη κατηγορία περιλαμβάνει τον ημιτελικό και τελικό για τις κατηγορίες 2002-2003 και 2004-2005.

Η δεύτερη κατηγορία, «fan zone», θα περιλαμβάνει φιλικές αναμετρήσεις και εκπαιδευτικά παιχνίδια μεταξύ των σχολών της Αττικής και άλλων φιλοξενούμενων σχολών.

Όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στα γήπεδα όπου προπονείται η πρώτη ομάδα, η είσοδος θα είναι ελεύθερη για γονείς και θεατές.

Ο επίσημος χορηγός των σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, ο όμιλος Forthnet θα μοιράσει δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες όπως επίσης και οι υποστηρικτές του δικτύου Puma, 3E, Vodafone, Dole και Red Store.

Το πρόγραμμα το αγώνων ξεκινά στις 09:15π.μ. και ολοκληρώνεται στη 13:30μ.μ. κατόπιν, ακολουθεί η διαδικασία των ομαδικών βραβεύσεων και ατομικών διακρίσεων των σχολών και των αθλητών μας.

Μέλη της διοίκησης, παίκτες από την Α΄ ομάδα , παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, στελέχη της ακαδημίας, θα παραβρεθούν στη διοργάνωση και βραβεύσουν τους πρωταγωνιστές.

Το μήνυμα του φετινού τουρνουά είναι η συμμετοχή και η διασκέδαση.

Θέτουμε τις βάσεις για το μέλλον!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ