2013-05-11 01:43:03
Φωτογραφία για Άποψη αναγνώστη για την απεργία των εκπαιδευτικών
Ο στόχος της κυβέρνησης να θέσει σε αντιπαράθεση γονείς και εκπ/κούς ώστε να μπορέσει να εξαθλιώσει τους καθηγητές σε αυτή τη χρονική περίοδο όπως φαίνεται ήταν καλά σχεδιασμένος.

Αφού πρώτα πέρασε το μήνυμα ότι όλοι οι Δ.Υ. είναι τεμπέληδες και εφάρμοσε το νόμο του διαίρει και βασίλευε, αφού μας εξαθλίωσε οικονομικά, αφού έκανε νομό και περιοχή ώστε να μπορεί να μας στέλνει ακόμα και σε αποστάσεις 60 χλμ και πάνω, τώρα προσπαθεί να μας μεταθέσει σε όλη την επικράτεια. Προφανώς και κάποια δικά τους παιδιά δεν θα μετακινηθούν,προφανώς και θα την πληρώσουν κάποιοι που δεν έχουν τα μέσα όπως γίνεται συνήθως. Έτσι λοιπόν στο όνομα της ψυχικής υγείας των παιδιών και της ομαλής διεξαγωγής των πανελληνίων και του κόπου των παιδιών όπου θα διαγωνιστούν για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ όπου όταν θα τελειώσουν τα περισσότερα θα πάνε στο εξωτερικό για δουλειά γιατί εδώ έτσι όπως μας κατάντησαν δεν έχουν μέλλον, στο όνομα λοιπόν των παιδιών αυτών δεν είναι τίποτα να διαλύσουμε μερικές χιλιάδες οικογένειες εκπ/κών και τι μας νοιάζει αν ένας είναι στα Τρίκαλα και ο άλλος στην Καλαμάτα μήπως αυτοί θα πάνε.


Πως θα ζήσουν και θα επιβιώσουν αυτοί οι άνθρωποι δεν μας νοιάζει, ούτε μας νοιάζει η δική τους ψυχική υγεία και οι κόποι της ζωής τους.Τα παπαγαλάκια των καναλιών, αυτοί που αμείβονται αδρά άρχισαν να οδύρονται για τους μαθητές λες και τους λογαριάζουν περισσότερο από μας, εμάς που ζούμε κάθε χρόνο τις αγωνίες τους και μας βρίσκουν πάντα στο πλευρό τους αρωγούς στην προσπάθειά τους. Διάβασα την επιστολή κάποιας μαθήτριας που έλεγε πως θα πάνε χαμένοι οι κόποι της και τα χρήματα που έδωσε για φροντιστήρια, γιατί θα πάνε χαμένα;

Αυτό να το πει στην οικογένεια του καθηγητή που ξαφνικά θα βρεθεί μακριά από εκεί που έχει οργανώσει τη ζωή του μετά από τόσους κόπους και θα αναγκασθεί να ζει με μισθό πείνας συντηρώντας δύο ή και περισσότερα σπίτια αν τυχόν έχει και παιδί που σπουδάζει.

Μακάρι να ήταν τόσο αδιάλλακτοι αυτοί οι κύριοι της κυβέρνησης όταν διαπραγματεύονταν με την τρόικα, θα σώσουν την Ελλάδα λένε και ρωτώ πόσες φορές θα μας σώσετε ακόμα και τι σώσιμο είναι αυτό όταν θα έχετε εξαθλιώσει όλους τους Έλληνες; Άραγε άλλο Ελλάδα άλλο Έλληνες;

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στην Αγία Σοφία Τραπεζούντος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στην Αγία Σοφία Τραπεζούντος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ