2013-05-13 10:12:44
Φωτογραφία για Αλέξης Τσίπρας: Η αλαζονεία της κυβέρνησης θα την οδηγήσει σε όλεθρο
Επικίνδυνη για τη δημοκρατία χαρακτήρισε την κυβέρνηση ο Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή την απόφαση επιστράτευσης των εκπαιδευτικών, τονίζοντας ότι η αίσθηση αλαζονείας που τη χαρακτηρίζει, θα την οδηγήσει σε όλεθρο...

«Πρώτο θυμα Μνημονίου είναι η δημοκρατία», παρατήρησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλώντας το πρωί στον ραδιοσταθμό «στο Κόκκινο» και σημείωσε ότι η κυβέρνηση επιβάλλει μία πολιτική πυγμής γιατί μόνος τρόπος για να υλοποιηθεί η πολιτική της είναι να περιοριστεί η δημοκρατία.

Όσον αφορά τη στάση της έναντι των καθηγητών, εκτίμησε ότι θα μπορούσε να αναστείλει την εφαρμογή των μέτρων και να κάνει διάλογο με τους καθηγηγές.

Μεγαλύτερος κίνδυνος για όλους μας, πρόσθεσε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, είναι να επιβληθεί η αντίληψη ότι το μνημονιο δεν αλλάζει, ότι είναι νομοτέλεια, ενώ ερωτηθείς για το τι θα ακολουθήσει την καταγγελία του Μνημονίου, απάντησε ότι «τίποτα δεν θα είναι ίδιο στη χώρα όταν τελειώσει το Μνημόνιο».

Σε ερώτηση τέλος, για τη σημερινή ομιλία του στην εκδήλωση του ΣΕΒ, ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι η παρουσία του έχει θεσμική σημασία, υπογραμμίζοντας ότι οι διαφορές μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΣΕΒ είναι μεγάλες. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ό,τι υπάρχει και υπό το πρίσμα αυτό, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν μπορεί να μην πάει να μιλήσει -όπως πήγα σε πολλούς ακόμη φορείς, κατέληξε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ζητείται Ελληνας...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ζητείται Ελληνας...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ