2013-05-14 13:15:04
Φωτογραφία για Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ REPEAT... *BINTEO*
Πολλοί δεν πίστευαν πως ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να φτάσει έστω και στο Final Four. Οι πρόεδροι του, όμως, πίστευαν στο repeat με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να το έχει πει από το... Φλεβάρη!

Μετά την κατάκτηση και της φετινής Ευρωλίγκας οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μπήκαν στα αποδυτήρια της ομάδας για να μιλήσουν στους παίκτες και να τους συγχαρούν.

Μάλιστα ο Γιώργος Αγγελόπουλος υπενθύμισε στους παίκτες και ταυτόχρονα το έκανε γνωστό σε όλους όσους ήταν εκτός ομάδας τι τους είχε πει μετά τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο Ελληνικό. «όπως θα θυμάστε μετά τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου, είχαμε έρθει και σας είχαμε πει κάποια πράγματα μέσα στα αποδυτήρια, κλείσαμε τις πόρτες και σας είπα “θα πάμε να πάρουμε το ευρωπαϊκό, όπως έγινε και πέρσι”. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αυτό δεν βγήκε πουθενά προς τα έξω και όταν λέμε με κλειστές πόρτες μένει μεταξύ μας και αυτό είναι μεγάλη επιτυχία της ομάδας. Και όπως θα καταλάβετε το εννοούσαμε και δεν το είπαμε τότε για να χαϊδέψουμε αυτιά ή να σας ανεβάσουμε το ηθικό. Αυτό πιστεύαμε, αυτό ήταν ο στόχος, αυτό πετύχαμε. Συγχαρητήρια» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στους παίκτες.

Δείτε τα συγχαρητήρια των κυρίων Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου στους Πρωταθλητές Ευρώπης και την πρόβλεψη του κυρίου Γιώργου Αγγελόπουλου για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας μετά τον χαμένο τελικό του κυπέλλου, στο βίντεο που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ούμπιακός...
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ